Robert Pattinson: «Είμαι άστεγος τώρα» (video)

Ο απατημένος γόης δηλώνει χωρίς φόβο και πάθος ότι θα προστατεύσει την πρώην του από το οργισμένο πλήθος!

Σχεδόν άστεγος δηλώνει ο Robert Pattinson μετά το γνωστό πλέον σκάνδαλο απιστίας της πρώην αγαπημένης του Kristen Stewart.

O 26χρονος star, μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό έχει φύγει από

την πολυτελή μονοκατοικία στην οποία συζούσε με την Kristen στο Loz Feliz, και πως τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου μόνο μία αψίδα εισόδου την οποία και τοποθετώ μπροστά από τον... κάδο απορριμμάτων στον οποίο και ζω»!

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με το κοινό τη νέα του αγαπημένη συνήθεια που είναι να πουλάει αλλά και να αγοράζει πράγματα από το διαδίκτυο, ενώ αποκάλυψε και την πρόσφατη περιπέτειά του όταν καθώς έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, τον πήρε στο κυνήγι ένα τσούρμο από σκυλιά!

Κατά τ' άλλα, ο Robert ήταν για ακόμη μία φορά σέξι και κομψός, το έχουμε ξαναπεί ότι ο χωρισμός του πάει, ενώ δήλωσε ότι θα παραβρεθεί στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του έπους του Twillight, και μάλιστα κυρίως για να προστατεύσει την Kristen από το πλήθος που θα έχει συγκεντρωθεί προκειμένου να την λιντσάρει!

Άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε: «Ο Robert διαβεβαίωσε τους παραγωγούς της ταινίας ότι θα βρεθεί στο πλευρό της Kristen. Όχι μόνο λόγω υποχρέωσης αλλά και γιατί θέλει να την προστατεύσει από τις θαυμάστριες οι οποίες θα πάνε με μοναδικό σκοπό να την εξευτελίσουν»!

Πολύ ευαίσθητο είναι αυτό το παιδί τελικά. Η Kristen τα έμαθε αυτά;

Διαβάστε επίσης:

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)

Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;

Robert Pattinson: Δείτε το σπίτι που κρύβεται

Keywords
Τυχαία Θέματα