O Orlando Bloom, o γιος του και το... κόκκινο σώβρακο

Μα τόση κακογουστιά πια;

Όταν η μαμά λείπει τα αγόρια το ρίχνουν έξω. Ο λόγος για το supermodel Miranda Kerr, το σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό Orlando Bloom και τον αξιαγάπητο γιο τους Flynn.

Η διάσημη οικογένεια βρίσκεται για διακοπές στη Ν. Ζηλανδία και λόγω της Γιορτής της Μητέρας, η Miranda πήρε το ρεπό της από τα μητρικά καθήκοντα και έτσι ανέλαβε ο μπαμπάς Orlando να βγάλει βόλτα το βλαστάρι του και να παίξουν στην παραλία.

Μπαμπάς

και γιος φαίνονταν ιδιαιτέρως ευδιάθετοι αλλά και ιδιαιτέρως... κακόγουστοι! Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού με φωσφοριζέ(!) πράσινη φόρμα και από μέσα κατακόκκινο εσώρουχο το οποίο και θαυμάσαμε σε όλο του το μεγαλείο σε ουκ ολίγες πόζες. Αλλά και ο μικρούλης Flynn μας προβλημάτισε με το outfit του καθώς έμοιαζε περισσότερο με ανήλικο κρατούμενο παρά με γιο star.

Μάλλον η Miranda καπάρωσε όλο το γούστο και το στιλ που αναλογούσε σε ολόκληρη την οικογένεια, αν λάβουμε υπόψη μας τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της. Καλά θα κάνει όμως δώσει κάποιες στιλιστικές συμβουλές στο σύζυγό της και να μην τον αφήνει να κάνει πολλή παρέα με το... γιο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα