O Karl Lagerfeld δεν θα παραιτηθεί ποτέ

Η συνταξιοδότηση ισοδυναμεί με τον θάνατο, σύμφωνα με τον σχεδιαστή

Ο Kaiser μίλησε στο VogueTV, όπου δήλωσε ότι, παρά την ηλικία του (παρότι κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ηλικία του, έχει περάσει τα 80), δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τον χώρο.

«Γιατί να σταματήσω να εργάζομαι; Αν το κάνω, θα πεθάνω και θα έχουν τελειώσει όλα. Υπάρχει κάτι βαρετό στους ανθρώπους που κάθε μέρα υποχρεώνονται να πάνε σε ένα γραφείο για να τα βγάλουν πέρα. Θέλησα να κάνω αυτή τη δουλειά απ' όταν ήμουν παιδί. Λατρεύω την μόδα, Είμαι τυχερός που δουλεύω σε ιδανικές συνθήκες,. Μπορώ να κάνω ό, τι θέλω.

Δεν έχω ουσιαστικά έξοδα, Θα ήμουν ηλίθιος να σταματήσω. Η δουλειά είναι, για μένα, η επιβίωση μέσω της βαρεμάρας», είπε ο Lagerfeld στην δημοσιογράφο Edie Campbell.

Ο θρυλικός σχεδιαστής μίλησε και για την ιδανική, για τον ίδιο, γυναίκα. «Μία από τις αγαπημένες μου είναι μία γυναίκα με λευκά μαλλιά και καθόλου make up, ονόματι Micheline Chaban-Delmas. Είναι χήρα ενός πρώην Προέδρου της Γαλλίας. Είναι πανέξυπνη και είναι εκτός συναγωνισμού. Δεν έχει να κάνει με την δόξα, την ομορφιά ή τη νιότη- είναι υπεράνω όλων αυτ'ών. Δεν βάφεται, δεν έχει κάνει botox. Είναι η καλύτερη», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Karl Lagerfeld: το junk food είναι πιο επικίνδυνο από την ανορεξία
Τι συζήτησαν η Jennifer Lopez με τον Karl Lagerfeld σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή;
Οι πιο «επικές» ατάκες του Karl Lagerfeld (που άφησαν πολλούς άφωνους)

Keywords
Τυχαία Θέματα