New trend: Σταυροί. Δείτε photos με τα πιο hot items της σεζόν.

Σταυροί, σταυροί, σταυροί παντού! Εσείς θα πείτε όχι;

Είναι το must του χειμώνα. Οι σταυροί έχουν κυριεύσει όλα τα fashion items. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας πείσει. Crosses θα βρείτε πάνω σε t-shirts, πουκάμισα, cropped-tops, μέχρι και σε σορτσάκια, τζιν παντελόνια, κολάν και φούστες.


Το trend όμως δε σταματάει εκεί. Θα το βρείτε και πάνω σε παπούτσια. To Queen εντόπισε μέχρι και παπούτσια με τακούνι-σταυρό. Κατανοούμε ότι το συγκεκριμένο item είναι λίγο εκκεντρικό για τις περισσότερες από εμάς, αλλά η επιλογή σκουλαρικιών ή και βραχιολιού με σταυρούς, θα λέγαμε ότι είναι πιο ασφαλής.


Αν δε θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα στην αγορά ενός παντελονιού με σταυρούς, πιο οικονομική επιλογή για να είστε in fashion, είναι να επενδύσετε σε ένα κολάν ή και σε καλσόν. Με τον τρόπο αυτό θα ακολουθήσετε το trend, ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.


Η επιλογή είναι δική σας. Μπλούζα, παντελόνι ή μια κομψή φούστα ; Διαλέξτε εσείς τι σας ταιριάζει περισσότερο! Προσοχή: όχι όλα μαζί!! Ένα κομμάτι τη φορά είναι αρκετό. Δείτε τις φωτογραφίες και ξεχωρίστε αυτά που φαντάζεστε πάνω σας..

 

Διαβάστε ακόμα:

Cropped pants: H νέα hot τάση του χειμώνα και πώς να τα φορέσετε

Οι stars λένε "ναι" στα printed παντελόνια

Τuxedo look: ιδέες από τις stars για το πώς να δείχνετε sexy μέσω του ανδρόγυνου look σας

Keywords
Τυχαία Θέματα