Nέο κατάστημα Tommy Hilfiger στο Τhe Mall Of Cyprus σε συνεργασία με τη SARKK ΑΒΕΕ

17:42 8/7/2014 - Πηγή: Queen.gr

Η νέα συλλογή του διάσημου brand τώρα και στη Λευκωσία

Το Tommy Hilfiger Group, το οποίο ανήκει στην εταιρεία PVH Corporation, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας καταστήματος Tommy Hilfiger

στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία. Το κατάστημα αποτελεί την τελευταία προσθήκη σε μια σειρά από καταστήματα Tommy Hilfiger σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το κατάστημα διαχειρίζεται η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ, εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και την FYROM.

Το κατάστημα του The Mall of Cyprus φιλοξενεί τις τελευταίες συλλογές Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία sportswear συλλογή, τσάντες και αξεσουάρ. Συμπληρώνοντας τις συλλογές το κατάστημα φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα από μαγιό, ρούχα παραλίας, παπούτσια και αρώματα.

«Πάντα, τα σχέδια μου εμπνέονται από το διαχρονικό preppy classic με ένα νεανικό πνεύμα και μια άναρχη διάθεση που προσδίδουν στις συλλογές μας αυτό το μοναδικό Tommy-twist» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Συνεχίζουμε να συνδυάζουμε το cool all-American στυλ με μοναδικές λεπτομέρειες και υψηλή ποιότητα, προσδίδοντας στο διαχρονικά κλασικό ένα φρέσκο και μοντέρνο look. Σήμερα, το preppy look που χτίσαμε κατά την διάρκεια των ετών έγινε παγκόσμιο, και πάντα εμπνέομαι από το πως το συγκεκριμένο look έχει υιοθετηθεί ανά τον κόσμο».

Παράλληλα, η Sarkk ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα πολυκαταστήματα Debenhams στην Κύπρο. Συγκεκριμένα οι λάτρεις της all American with a twist αισθητικής του Tommy Hilfiger μπορούν να συναντήσουν τις αγαπημένες τους συλλογές Sportswear, Hilfiger Denim & Childrenswear σε δικό τους corner (shop-in-shop) στα πολυκαταστήματα Debenhams στη Λευκωσία στο Mall of Cyprus & στη Λεμεσό στα Debenhams Olympia.

Με αυτή τη νέα συνεργασία η Sarkk ΑΒΕΕ και το brand Tommy Hilfiger, διευρύνουν την παρουσία τους στη Μεγαλόνησο.

Keywords
Τυχαία Θέματα