Mila Kunis- Ashton Kutcher: Οικογενειακά Χριστούγεννα στους γονείς του ηθοποιού

Μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από την Demi Moore ο ηθοποιός επισκέφθηκε με τη νέα του αγαπημένη την γενέτειρά του

Τρεις μέρες αφότου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου του από την Demi Moore, ο Ashton Kutcher πήρε την -επί εννέα μήνες- αγαπημένη του, Mila Kunis, και μαζί

πήγανε στην γενέτειρά του, την Iowa για τα Χριστούγεννα. Ο 34χρονος πήρε την απόφαση να ζητήσει, και επίσημα, διαζύγιο από την 50χρονη πρώην σύζυγό του, πάνω από ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή από το περιβάλλον του πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men » δήλωσε ότι ο Kutcher είναι κατενθουσιασμένος που πηγαίνει την 29χρονη σύντροφό του στους γονείς του συμπληρώνοντας ότι «(Ο Ashton) δεν μπορούσε να περιμένει να επιστρέψει στην Iowa αφού εδώ μπορεί να κυκλοφορεί δημόσια χωρίς να τον ενοχλούν στον δρόμο και, όπως είπε, ανυπομονούσε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης».

Φήμες θέλουν αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που η Kunis θα γνωρίσει τους γονείς του αγαπημένου της, αφού το -πλέον- ζευγάρι γνωρίζεται ήδη 14 χρόνια, από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά «That 70s Show». Το ζευγάρι έχουν ήδη εντοπίσει οι fans του να κάνει χριστουγεννιάτικο shopping της τελευταίας στιγμής στο κατάστημα Bed Bath & Beyond της Iowa. Πωλητής του καταστήματος είπε στο Celebuzz.com: «Επέλεξαν δώρα για την οικογένειά του. Αγόρασαν ρόμπες, παντόφλες και κεριά. Κάνει πολύ κρύο εδώ αυτή την εποχή, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ χρήσιμα. Οι δύο τους ήταν αχώριστοι και φαίνονταν να περνάνε πολύ ωραία στο κατάστημα. Ο Ashton είχε περάσει το χέρι του γύρω από τους ώμους της Mila και της χάιδευε την πλάτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα