Links of London: Μοναδικά κοσμήματα για την ημέρα των ερωτευμένων!

17:32 4/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Tέλεια κοσμήματα, μοναδικά σχέδια

Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Links of London προτείνει τρεις ξεχωριστές συλλογές, την "Love Note", την "Infinite Love" και την "Keepsakes" που θα αποτελέσουν την τέλεια πρόταση δώρου για την αγαπημένη σας.

Love Note
Εμπνευσμένα από το συναίσθημα, τα περιστρεφόμενα κοσμήματα της σειράς αποκαλύπτουν ένα μυστικό μήνυμα, εκφράζοντας μοναδικά την αγάπη. Τα πρώτα σχέδια της συλλογής Love

Note εμπνεύστηκαν από την καρδιά, ένα σύμβολο αγάπης. Διαθέσιμα σε ασήμι με λευκό ζαφείρι και ροζ χρυσό 18 καρατίων με άσπρα διαμάντια, το σετ δαχτυλίδι-μενταγιόν με τις καρδιές που περιστρέφονται αποκαλύπτουν ένα κρυμμένα μήνυμα επιλεγμένο από εσάς. Προσωπική και ιδιαίτερη η συλλογή Love Note αποτελεί το ιδανικό δώρο για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

Infinite Love
Αντλώντας έμπνευση από την ανιδιοτελή αγάπη και δέσμευση, η Links of London σχεδίασε την διαχρονική και κομψή συλλογή Infinite Love. Ροζ, κίτρινα και λευκόχρυσα κοσμήματα με αμέθυστο και τοπάζι κοσμούν τις εντυπωσιακές και όμορφες δημιουργίες. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της συλλογής Infinite Love παρουσιάζει τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ πέτρας και χρυσού. Διακοσμημένη με διαμάντια η συλλογή αποτελεί φόρος τιμής στην αγάπη, την ένωση και τη δέσμευση, χαρακτηριστικά που εκφράζουν το διαχρονικό δεσμό. Αναπολώντας τον συννεφιασμένο ουρανό του Λονδίνου, η πέτρα μπλε τοπάζι αγκαλιάζεται αρμονικά από λευκόχρυσο. Ο ροζ αμέθυστος δένει με ροζ χρυσό, ενώ ο μωβ αμέθυστος με κίτρινο χρυσό, ολοκληρώνοντας μοναδικά μια υπέροχη συλλογή από παντατίφ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Η Infinite Love είναι η απόλυτη συλλογή για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τις πολύτιμες προσωπικές στιγμές που σημαδεύουν τη ζωή σου.

Keepsakes
Η συλλογή Keepsakes περιλαμβάνει μία σειρά από συλλεκτικά charms, σε ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό, όπως επίσης και σε ασήμι, διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, όπως mother of pearl μαργαριτάρια αλλά και πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια. Charms με καρδιές, βέλη του έρωτα και φάκελοι με ερωτικά μηνύματα έχουν την τιμητική τους, καθώς αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να εκφράσετε την αγάπη σας. Κάθε charm αποτελεί ένα ξεχωριστό κόσμημα, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε και σε ένα πανέμορφο κολιέ. Περάστε όσα Keepsakes charms θέλετε μέσα από μία αλυσίδα και συγκεντρώστε εκεί όλες τις μοναδικές στιγμές που θέλετε να κρατήσετε κοντά στην καρδιά σας. Φορώντας τα charms της συλλογής Keepsakes μπορείτε να πείτε τη δική σας ιστορία μέσα από τα εκλεπτυσμένα σχέδια και τους συμβολισμούς που αυτά εκφράζουν, γεμίζοντας τη ζωή σας γλυκές αναμνήσεις.

Δείτε στη gallery τα μοναδικά σχέδια και ζητήστε ... πλαγίως στον καλό σας να σας πάρει αυτό που σας μάγεψε!

Τα υπέροχα αυτά κοσμήματα θα τα βρείτε εδώ:

CityLink: Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217 •
Golden Hall: κατάστημα Links of London, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848,
Golden Attica, τηλ. 211-1814019 •
Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 239 140 •
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ. 210-3533560

Keywords
Τυχαία Θέματα