Kαραμέρος - Μπεκατώρου στον "Μυστικό Δείπνο" του Δημήτρη Μάρκου

Η γιορτή του καλού συνάδελφου μπορεί να έχει περάσει αλλά στο πρώτο διάλειμα που έκανε στην δουλειά του κάλεσε φίλους και συναδέφλους να πιουν ένα ποτήρι κρασί και να δεχτεί ευχές που όλοι μας σήμερα με την κατάσταση που βιώνουμε τις χρειαζόμαστε.

"Ελλάδος Εικόνες" λοιπόν στο Παλαιό Φάληρο και αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Μαρίας Μπεκατώρου που σε λίγες μέρες ξεκινάει το «Master Chef Junior», τον Γιώργο Καραμέρο αλλά και την Ζίνα Κουτσελίνη στο μυστικό δείπνο όπως τον αποκάλεσε ο καλός συνάδελφος

Δημήτρης Μάρκος. Όλη η παρέα μαζί με τον πάντα χαμογελαστό και φιλόξενο δημοσιογράφο ήπιαν κρασί, γεύτηκαν εξαιρετικούς μεζέδες και μίλησαν και για την τηλεοπτική πραγματικότητα που είναι φέτος σε μια από τις χειρότερες στιγμές της.

"Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση είναι σε μια πολύ δύσκολη καμπή αλλά με καλή καρδιά και προσπάθεια όλα θα τα ξεπεράσουμε. Λένε ότι για σαράντα μέρες οι ευχές μετράνε και μάλιστα όταν προέρχονται από καλούς φίλους είναι ακόμη καλύτερες. Ευχαριστώ και εσάς προσωπικά που δεχτήκατε την πρόσκλησή μου και θέλω να σας πω ένα μπράβο για την προσπάθεια που γίνεται στο Queen. Και πίσω από αυτό είναι η Νίκη Κάρτσωνα που εκτιμώ και θαυμάζω". Τον Δημήτρη Μάρκο τέλος να πούμε ότι φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από το CONTRA και τον ακούμε από τον REAL FM. Χρόνια πολλά και από εμάς Δημήτρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα