Jennifer Aniston-Justin Theroux: Μετά το ρομαντικό ταξίδι σειρά έχει η επίπλωση του σπιτικού τους

18:37 4/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Όργωσαν την Ευρώπη και τώρα ετοιμάζουν τη φωλίτσα τους...

Φαίνεται πως η σχέση της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, η οποία μετρά ήδη ένα χρόνο, είναι πλήρως ανανεωμένη και φλογερή κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους από τις πρόσφατες διακοπές του σε Παρίσι, Ρώμη και Κάπρι.

Οι δυο τους, ταξίδεψαν μέχρι τα εξωτικά νησιά με το υπερπολυτελές τους γιοτ

δείχνοντας πιο ερωτευμένοι και fit από ποτέ. Η Jen έδειχνε υπέροχη με το κόκκινο μπικίνι της, ενώ οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί του αγαπημένου της αλλά και τα τατουάζ που κοσμούν το κορμί του δεν πέρασαν από κανέναν απαρατήρητα.

Μετά την ηλιοθεραπεία τους και τις βουτιές τους, οι δυο διάσημοι ηθοποιοί αποσύρθηκαν στην υπερπολυτελή σουίτα στο ρετιρέ του ξενοδοχείου τους για την οποία πλήρωναν μόλις(!) 3.750 δολάρια τη βραδιά!

« Το ταξίδι στην Ευρώπη ήταν ιδέα της Jennifer, καθώς ήθελε να δείξει στον Justin μερικά από τα πιο αγαπημένα της μέρη. Αυτή την περίοδο περνούν πολύ καλά και είναι πολύ ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου» αποκαλύπτει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Το πόσο καλά περνούν έγινε φανερό από την πρώτη στιγμή καθώς δεν μπορούσαν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλο, όσο απολάμβαναν τα κοκτέιλ τους στο μπαρ του ξενοδοχείου αλλά και το γεύμα τους στη βεράντα του δωματίου τους, όπου τάιζαν ο ένας τον άλλο και έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες.

Αμέσως μόλις το ταξίδι αναψυχής και ανανέωσης της σχέσης έλαβε τέλος, το διάσημο ζευγάρι δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και ξεχύθηκε στους δρόμους αναζητώντας έπιπλα για την ερωτική τους φωλίτσα!

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στο Δυτικό Ηollywood να μπαίνουν σε κατάστημα επίπλων. Οι δυο τους αναμένεται να γίνουν ιδιοκτήτες μιας υπερπολυτελούς έπαυλης με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό. Για την ώρα, βολεύονται σε ένα σπιτάκι των 40,000 δολαρίων τον μήνα στο Beverly Hills!

Και για το τέλος κρατήσαμε μία είδηση την οποία αφήνουμε στη διακριτική σας ευχέρεια αν θα την πιστέψετε ή όχι: Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, κατά τη διάρκεια ρομαντικού δείπνου σε εστιατόριο του Παρισιού, η Jen ήταν τόσο σίγουρη ότι ο καλός της θα της κάνει πρόταση γάμου που όταν τελικά η πρόταση δεν ήρθε ποτέ, έγινε έξαλλη και έφυγαν από το μαγαζί άρον άρον...

Λίγο τραβηγμένο δεν είναι;

Διαβάστε επίσης: Jennifer Aniston & Justin Theroux: Διακοπές στο Κάπρι

Jennifer Aniston: Σπάνιες φωτογραφίες από το σχολικό της λεύκωμα

Keywords
Τυχαία Θέματα