Isabel Marant for H&M: Όλα όσα είδαμε!

Τι συνέβη εχθές το βράδυ στο press event της Η&Μ για το καλωσόρισμα της συλλογής;

Το Queen.gr, βρέθηκε εχθές το βράδυ στο κεντρικό κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού, για το press event του λανσαρίσματος της νέας συλλογής Isabel Marant for H&M.

Το κατάστημα μεταμορφώθηκε σε τεράστιο συναυλιακό stage το οποίο κατέλαβαν οι Wedding

Singers δίνοντας μία δυναμική performance με το πιο άρτιο και fun αποτέλεσμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Στη μέση του καταστήματος, είχε στηθεί ένα τεράστιο μπαρ της Belvedere Vodka και το προσωπικό πρόσφερε υπέροχα cocktails σε διαφορετικές γεύσεις.

Mεγάλες οθόνες είχαν στηθεί σε κάθε τμήμα που έδειχναν βίντεο με celebrities που δοκίμαζαν τη συλλογή (Στάνκογλου, Τότσικας, Αραβανή, Φουρέϊρα κ.α.). Την εμφάνισή τους έκαναν και άλλοι celebrities που τίμησαν τη συλλογή, όπως η Ελένη Πετρουλάκη, η Τάμτα, οι Vegas, ο Κώστας Μαρτάκης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ο Τόλης Σκουλαριώτης...

Όλο το κατάστημα είχε μεταμορφωθεί σε πάρτυ σε κάθε σημείο του, συνέβαινε κάτι διαφορετικό! Οι δημοσιογράφοι, στιλίστες, φωτογράφοι και άνθρωποι της μόδας πολλοί- είχαν κυριολεκτικά ξεχυθεί σε κάθε γωνία προσπαθώντας να αποκτήσουν πρώτοι όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια με την υπογραφή Isabel Marant (κάτι κάναμε κι εμείς).

Για τη συλλογή σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές- αλλά θα επαναλάβουμε τα βασικά: Πολλά ογκώδη και με έθνικ/φολκ χαρακτήρα πλεκτά, δερμάτινα με κρόσια και κορδόνια, σακάκια, φορέματα και παντελόνια σε γυαλιστερό καπιτονέ διπλής όψης που μετατρέπεται σε εμπριμέ σατέν, δαντελένια μίνι φορέματα σε λευκό και μαύρο, ζέρσεϊ φορέματα, μπότες με κρόσσια από σουέντ και δέρμα. Μαντήλια, πασμίνες, ζώνες με στολίδια που φοριούνται και ως κολιέ, χειροπέδες, σκουλαρίκια, γόβες, εμπριμέ αθλητικά και πολλά άλλα σε χρωματισμούς του κόκκινου, μπορντό, γκρί, μαύρου, ασημί...

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω γκάλερι και καλή επιτυχία αύριο, στο επίσημο λανσάρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα