H ζωή του Yves Saint Laurent στη μεγάλη οθόνη!

Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής;

H περιβόητη βιογραφία του Yves Saint Laurent είναι καιρό τώρα στα σκαριά για να γίνει ταινία και μετά από μία μακροχρόνια διαδικασία casting , ο  27χρονος ηθοποιός Gaspard Ullier επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το φιλμ θα δώσει ξανά ζωή στις δεκαετίες που ο YSL μεσουρανούσε με έμφαση στα  60s και 70s, ενώ παρότι

τίτλος δεν έχει βρεθεί ήδη συζητιέται η λέξη Oscar κατ' επανάληψη.

Ο θάνατος του Yves Saint Laurent σόκαρε τον κόσμο της μόδας και ήρθε μάλλον η στιγμή να τιμήσουμε τη μνήμη του ξαναζώντας την λαμπρή του πορεία. Ο νεαρός ηθοποιός Gaspard Ullier έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, το πρόσωπό του όμως μάλλον έγινε πιο γνωστό από την σκηνοθετημένη από τον  Martin Scorsese διαφήμιση Chanel. Τώρα κέρδισε έναν ρόλο που θα στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τα καλά. Βέβαια πολλές επιθυμίες του σκηνοθέτη Bertrand Bonello δεν έχουν πάρει ακόμη την έγκριση του πρώην αγαπημένου του σχεδιαστή Pierre Bergé. Υπάρχει όμως και δεύτερο φιλμ που αφορά τον έρωτα του YSL με τον  Bergé το οποίο λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει ο Jalil Lespert.

Μέχρι όμως να πάψουν οι διαμάχες, ας ελπίσουμε ότι ο νεαρός Γάλλος θα καταφέρει να αποδώσει το χαρακτήρα του σχεδιαστή όπως του αρμόζει!

Διαβάστε ακόμη:

H Αrizona Muse στο Λούβρο μέσα από την καινούρια καμπάνια Louis Vuitton!

O Matthew Williamson κλείνει τα 15 και το γιορτάζει με μία super Swarovski συνεργασία (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα