H Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: "Δε μου έγινε πρόταση γάμου απο τον Μιχάλη"

13:52 3/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ειδήσεις έκρυβε η συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο "Πρωινό mou". Για πρώτη φορά δημόσια απάντησε σχετικά με τις φήμες που υπήρχαν οτι δέχτηκε πρόταση γάμου απο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, που έκανε ποδαρικό στην

εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για το 2012, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε και στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως έιναι λογικό. Η ίδια παραδέχτηκε ότι οι δυο τους θέλουν να κάνουν παιδιά και ότι ποτέ δεν της έκανε ο γνωστός τραγουδιστής πρόταση γάμου. Ενώ αναφέρθηκε στη γνωριμία, στη συγκατοίκηση τους, στο χαρακτήρα τους και άλλα πολλά σε μια αποκαλυπτική κουβέντα.

Η περιπέτειες των τελευταίων ταξιδιών τους στην Μεγαλόνησο

Για ολιγοήμερες διακοπές είχαν μεταβεί στην Κύπρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν λίγο καιρό όπου υπήρχε η πρεμιέρα του «Dancing with the stars 2». Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά είχε πάει μόνος του στην Κύπρο και λίγο μετά τον ακολούθησε και η αγαπημένη του. Όταν ο Μιχάλης πήγε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο με το καινούριο του αμάξι που είχε αγοράσει για τις εκεί μετακινήσεις τους, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα για να δοκιμάσουν το καινούριο τους απόκτημα. Κάποια στιγμή κι ενώ ο τραγουδιστής ήταν σταματημένος, ένα ταξί έπεσε με φόρα πάνω  του, και από τη δύναμη της πρόσκρουσης η Ζέτα χτύπησε στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που διανύει την καλύτερη και πιο ώριμη περίοδο συναισθηματικά βρέθηκε και πριν ένα μήνα στην Κύπρο που γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό. Οι θαυμαστές του , του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και πρώτη σειρά από τα επίσημα βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον φίλο της και μακιγιέρ Μάικ Ορφανίδη. Τότε είδαν τον εαυτό τους να είναι ένα βήμα πριν τον γάμο μιας και υπήρχε αποκλειστικό ρεπορτάζ από Κύπριους δημοσιογράφους που μιλούσαν για αρραβώνα του ζευγαριού. Αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά όμως από τον τραγουδιστή όταν επέστρεφε με διαφορετική πτήση από την Ζέτα στο αεροδρόμιο.

 

Το 2012 μπαίνει με φόρα για το ερωτευμένο ζευγάρι. Πολλά σχέδια για την Ζέτα Μακρυπούλια με φωτογραφήσεις και το «Dancing with the stars» και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον καλλιτέχνη. Σχέδια για γάμο μάλλον δεν κάνουν όπως μας λένε φίλοι τους και στενοί συνεργάτες τους αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τις κινήσεις τους . Το ταξίδι στην Αμερική που είχε υποσχεθεί ο Κύπριος καλλιτέχνης στην αγαπημένη του αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί ίσως το Πάσχα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα