H δράση της Ενεργοποιημένης Βιταμίνης C στην επιδερμίδα

Καινούρια στοιχεία στην έρευνα για την υπέρχρωση από την Kiehl's.

«Στην Kiehl's καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C αποτελεί το συστατικό-κλειδί για ενίσχυση της φωτεινότητας και πιο νεανική όψη επιδερμίδας. Καταλάβαμε ότι δεν είναι εφικτό να επιβραδύνουμε την παραγωγή και τη μετανάστευση της μελανίνης» εξηγεί η Δρ. Angelike Galdi, Επικεφαλής Χημικός της Kiehl's και Αναπληρώτρια Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης.

Πραγματοποιώντας εκτενή έρευνα, οι χημικοί της Kiehl's ανακάλυψαν ότι η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C προσθέτει ένα καινοτόμο, πολύτιμο βήμα στον αγώνα

ενάντια στην ανεπιθύμητη υπέρχρωση: προλαμβάνει τα κοκκία μελανίνης. Στην ουσία, η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C διασπά τα υπάρχοντα κοκκία μελανίνης, δρώντας ενάντια στη χρωστική που ανευρίσκεται ήδη στο δέρμα και αναστέλλοντας το σχηματισμό νέων κοκκίων μελανίνης.

Όπως λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's για την ανάπτυξη προϊόντων, «Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε κανένα προϊόν που να μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υπέρχρωσης και την περιποίηση της ανομοιογενούς, θαμπής επιδερμίδας. Τα δύο πιο συχνά συνταγογραφούμενα φάρμακα για την αντιμετώπιση της υπέρχρωσης συνοδεύονται από οδηγίες που απαγορεύουν της χρήση τους όλο το χρόνο. Η υδροκινόνη μπορεί να χρησιμοποιείται ανά τρεις μήνες το μέγιστο, προκειμένου να αποφεύγονται οι ανεπιθύμητες παρενέργειες, και τα ατοπικά ρετινοειδή πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή το καλοκαίρι καθώς μπορεί να προκαλέσουν φωτοευαισθησία. Το Clearly Corrective μπορεί να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, όλο το χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για καμία από αυτές τις παρενέργειες. Ένα προϊόν όπως το Clearly Corrective που προλαμβάνει, περιποιείται και χαρίζει ομοιογενή, φωτεινή όψη επιδερμίδας όλο το χρόνο θα θέσει νέα πρότυπα στην αντιμετώπιση της υπέρχρωσης.»

Keywords
Τυχαία Θέματα