Eva Mendes & Naomi Watts: Πρέσβειρες του Pantene

Βρέθηκαν στο studio για τη φωτογράφιση τους, ως πρόσωπα του Pantene Pro-V και μάγεψαν.

Η Eva Mendes και η Naomi Watts μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς, και τα μαλλιά τους μπορούν αντίστοιχα να «μιλάνε» σε διαφορετικές ομάδες γυναικών. Η Eva Mendes είναι το πρόσωπο του Pantene για τη σειρά που προστατεύει τα μαλλιά από τις φθορές. «Ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου τόσο πολύ με πιστολάκι, σίδερο και όλα τα θερμαντικά εργαλεία που

καταστρέφονται. Με το Pantene μπορώ να τα χρησιμοποιώ και να κρατάω τα μαλλιά μου υγιή. Είναι υπέροχο να δουλεύεις με μία μάρκα όπως το Pantene που είναι τόσο ειλικρινές. Δεν υπήρχε κανένα «κόλπο» στο πλατό της φωτογράφησης. Το κάθε look ήταν φυσικό και τα μαλλιά μου ήταν σε κάθε λήψη υπέροχα και υγιή. Το Pantene πραγματικά δίνει ότι υπόσχεται» εκμυστηρεύτηκε η Eva Mendes.

Η Naomi Watts αντίστοιχα, εκπροσωπεί μία σειρά για όγκο. «Είμαι ενθουσιασμένη που ανήκω στην οικογένεια του Pantene» λέει η Naomi Watts και συνεχίζει «Θέλω οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά να ξέρουν ότι μπορούν να πετύχουν χτενίσματα με όγκο χωρίς να καταστρέψουν τα μαλλιά τους και χωρίς να προσθέσουν extensions. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη από την έρευνα και την επιστήμη που ακολουθεί το Pantene. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας, μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν Pantene που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Αφότου έγινα μητέρα, ο χρόνος που έχω για τον εαυτό μου έχει συρρικνωθεί δραματικά. Επίσης, ποτέ δεν μπορούσα να φτιάξω μόνη μου τα μαλλιά μου. Γι' αυτό είναι ενθουσιασμένη με το Pantene, αφού η ποιότητα των προϊόντων με βοηθάει να έχω τον όγκο που θέλω με πολύ μικρή προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα