Eurovision 2012: Ήβη Αδάμου: Όλες οι λεπτομέρειες του «κρυσταλλένιου» φορέματός της

Μια εμφάνιση που ξεχώρισε τόσο για το γούστο όσο και για τη λάμψη της.

Η Ήβη Αδάμου κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ευρώπη χτες το βράδυ, καθώς η εμφάνισή της στον ημιτελικό της Eurovision στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και της εξασφάλισε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό.

Εκτός όμως από την καλοκουρδισμένη χορογραφία, την άψογη live

εκτέλεση του «La La Love» και, φυσικά, την ολόφρεσκη και δροσερή παρουσία της Ήβης, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και το υπέροχο φόρεμα που είχε επιλέξει η τραγουδίστρια για την εμφάνισή της, το οποίο κατάφερνε να είναι ταυτόχρονα κομψό, εκλεπτυσμένο αλλά και απίστευτα σέξι.

Το φόρεμα αυτό είναι δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Φάνης Ξενοφώντος η οποία επέλεξε γήινα, απαλά χρώματα με έμφαση στις nude αποχρώσεις και στρατηγικά τοποθετημένες διαφάνειες που τονίζουν τη θηλυκότητα. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του φορέματος, όμως, είναι οι δεκάδες πεταλούδες-κοσμήματα που το στολίζουν σε συνδυασμό με τις πολύτιμες πέτρες, όλα τους σχεδιασμένα από την Li-LA-LO (η οποία ήταν και το γούρι της Ήβης Αδάμου), όπως και τα πολλά δαχτυλίδια που φορούσε η Ήβη στα χέρια της.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ήβη Αδάμου για την μεγάλη επιτυχία της και της ευχόμαστε να λάμψει με τον ίδιο τρόπο, αν όχι ακόμα περισσότερο, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Διαβάστε επίσης: Ήβη Αδάμου: το στυλ του κοριτσιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 

Keywords
Τυχαία Θέματα