Balls Dream Band από το BREF WC

Επιτέλους, 4 άντρες φροντίζουν για την καθαριότητα της τουαλέτας σας...

Ο Dimitri, ο Marcellus, ο Marcus και ο Alejandro αποτελούν την δυναμική τετράδα που φέρνει τα πάνω κάτω στην καθαριότητα της τουαλέτας σας με τη νέα καμπάνια του Bref WC Power Active.

Τραγουδώντας και χορεύοντας οι τέσσερις πρωταγωνιστές της καμπάνιας, καθένας από τους οποίους εκπροσωπεί και ένα χαρακτηριστικό του προϊόντος,

καλούν το κοινό να αλληλεπιδράσει μαζί τους απλά τραβώντας το καζανάκι.

Σε αυτό το πρωτότυπο video clip, το οποίο μπορείτε να δείτε στο You Tube, ο Alejandro τραγουδάει για την προστασία, ο Marcellus για τη δύναμη του προϊόντος, ο Dimitri για τη λάμψη και ο Marcus για τη φρεσκάδα που φέρνει στο μπάνιο σας το μπλοκ τουαλέτας Bref WC Power Active. Παράλληλα, το κοινό δεν μένει αμέτοχο αφού καλείται να αλληλεπιδράσει με τους όμορφους πρωταγωνιστές τραβώντας το καζανάκι και οδηγώντας σε μια αποκάλυψη που δεν περιμένει κανείς!

Η πρωτοποριακή διαδικτυακή καμπάνια του Bref WC Power Active αντανακλά τον καινοτόμο χαρακτήρα του προϊόντος το οποίο μέσα από έναν συνδυασμό ενεργών συστατικών επιτυγχάνει:

• Περισσότερο καθαριστικό αφρό από τα κοινά καθαριστικά τουαλέτας
• Ασυναγώνιστη δράση κατά των αλάτων κάνοντας την τουαλέτα πιο λαμπερή και αστραφτερή
• Καθαριότητα που διαρκεί
• Άρωμα φρεσκάδας έως και τέσσερις εβδομάδες

Απολαύστε κι εσείς τη νέα καμπάνια του Bref WC Power Active τώρα στο www.youtube.com/brefballsband και.... FLUSH IT, SHARE IT, DEDICATE IT!

Keywords
Τυχαία Θέματα