Backstage Report: τα πιο ωραία χτενίσματα της σεζόν

Διάσημοι hairstylists εξηγούν στην κάμερα τα trends που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας 

Το Fashion TV μπήκε στα παρασκήνια των shows, έμαθε από τους hairstylists που δημιούργησαν τα looks του κάθε οίκου ποια ήταν η έμπνευσή τους και κατέγραψε τα πιο ενδιαφέροντα χτενίσματα της σεζόν. 

Στο catwalk των Blumarine, Versus και Emilio Pucci

είδαμε υπέροχα ponytails ενώ οι Viktor & Rolf προτίμησαν μια πιο εκκεντρική προσέγγιση αυτού του στυλ. «Είναι ένα ponytail με λίγο όγκο στο πίσω μέρος. Είναι μοντέρνο, ελαφρύ, φρέσκο», εξήγησε ο hair stylist Sam McKnight για το look του οίκου Blumarine, τα μοντέλα του οίκου Versus περπάτησαν στην πασαρέλα «με πολύ χαμηλό ponytail, που το πιάσαμε την τελευταία στιγμή και το σπρώξαμε λίγο προς τα πάνω» είπε ο Paul Hanion ενώ για το look των Viktor & Rolf ο Luigi Murenu εξήγησε πως είναι ένα ponytail πιασμένο την τελευταία στιγμή πολύ χαμηλά, ώστε να δημιουργεί ένα graphic look με πολύ έντονες άκρες «σαν να πρόκεται για μια μοντέρνα κούκλα» .
Για το look του οίκου Cavalli ο hairstylist Guido Palau είπε πως είναι ένα εύκολο σινιόν που δημιούργησαν σε νωπά μαλλιά τα οποία τα γύρισαν και τα στερέωσαν με μια φουρκέτα, αφήνοντάς τα ανεπιτήδευτα και βάζοντας στο τέλος μια πινελιά glamour με μια τιάρα. Στο show του οίκου Marni ο Paul Hanlon δημιούργησε ένα γαλλικό σινιόν αλλά πιο χαμηλό και ανέμελο ενώ ο Jean Paul Gaultier ήθελε ένα look από τα 40s: «όταν το κοιτάζεις μοιάζει σχεδόν βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας», είπε στην κάμερα ο σχεδιαστής. Όσο για το look στο show του (λατρεμένου μας) Elie Saab ήταν φρέσκο και νεανικό, με μια χωρίστρα στο πλάι, ελαφρά σπαστά μαλλιά χτενισμένα προς πίσω, «ένα look λίγο glam αλλά προσγειωμένο στην πραγματικότητα», εξήγησε ο ο Orlando Pita. 

Keywords
Τυχαία Θέματα