8 προϊόντα SOS που πρωταγωνιστούν στα Fashion Weeks

Τα μεγαλύτερα ονόματα στο μακιγιάζ και το hairstyling αποκάλυψαν τα προϊόντα που εμπιστεύονται 

Κάθε φθινόπωρο, επί πέντε συναπτές εβδομάδες, τα μοντέλα βρίσκονται σε μια συνεχή διαδικασία μακιγιάζ- ντεμακιγιάζ, και απανωτών, διαφορετικών χτενισμάτων. Όσο δελεαστικό και αν ακούγεται το να κάθεσαι και να σε αποθεώνουν οι γκουρού του makeup και του hairstyling, ουσιαστικά είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.
Για αυτό και οι ειδικοί είναι πολύ προσεκτικοί και απαιτητικοί στα προϊόντα που χρησιμοποιούν, ώστε να εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα της επιδερμίδας και την

υγεία των μαλλιών των μοντέλων τους. Δείτε μερικά από τα αγαπημένα τους: 
-  SK-II Signs Eye Masks. Είναι το δυνατό χαρτί της makeup artist Pat McGrath όταν θέλει να καταπολεμήσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, ειδικά στα πολύ πρωινά shows. Οι συγκεκριμένες μάσκες ματιών της SK-II αποδείχτηκαν σωτήριες στο show της Jil Sander, όπου το μακιγιάζ ήταν τόσο μινιμαλιστικό που και η παραμικρή ατέλειεα μπορούσε να γκρεμίσει το αποτέλεσμα. Όπως είπε η ίδια, εκτός από το ότι είναι σούπερ αποτελεσματικές, το γεγονός πως είναι υφασμάτινες και εμποτισμένες, τις κάνει και εξαιρετικά πρακτικές- ό,τι πρέπει για τους φρενήρεις ρυθμούς του backstage.  

- L'Oréal Professionnel Mythic Oil. Στο show του Anthony Vaccarello, ο hairstylist Anthony Turner είπε πως χρησιμοποιεί αυτό το θρεπτικό έλαιο για να κάνει τα μαλλιά των μοντέλων να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα. «Είναι εξαιρετικό γιατί βλέπεις πως ακόμα και μετά από συνεχόμενη ταλαιπωρία από πιστολάκι και σίδερα styling, απλά το ψεκάζεις στις άκρες και κυριολεκτικά δίνει ζωή στα μαλλιά». 

- Λάδι για το πρόσωπο Rodin Olio Lusso συν  κρέμα ημέρας Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme συν Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator. Αυτός είναι ο θαυματουργός συνδυασμός που χρησιμοποιεί ο Tom Pecheux για να κάνει τα πρόσωπα των κοριτσιών να δείχνουν ξεκούραστα και λαμπερά- και βέβαια, πάντα σε συνδυασμό με το signature μασάζ που κάνει καθώς απλώνει τα προϊόντα. Ο ίδιος λέει, πως ανάλογα με τις απαιτήσεις του show, χρησιμοποιεί και διαφορετικά τον συνδυασμό- για παράδειγμα, στο show του οίκου Marni, παρέλειψε το λάδι της Rodin, γιατί χρησιμοποιούσε κρεμώδες μακιγιάζ και δεν ήθελε να γυαλίζει πολύ το πρόσωπο. Στα πρωινά shows, πάντως, χρησιμοποιεί οπωσδήποτε την κρέμα ημέρας DayWear της Estee Lauder, γιατί περιέχει εκχύλισμα από αγγούρι που μειώνει το πρήξιμο στην επιδερμίδα. 

- Leave-in Conditioner. Στο backstage του οίκου Vionnet, ο hairstylist Peter Gray χρησιμοποίησε έναν έξυπνο συνδυασμό προϊόντων: conditioner μαζί με αφρό styling, ώστε να επιτύχει ενυδάτωση και κράτημα μαζί. Χρησιμοποίησε το Conditioning Spray της L'Oreal Professionnel και αμέσως μετά άπλωσε τον αφρό Ample Angora Mousse του Shu Uemura Art of Hair πριν το πιστολάκι και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα απαλά, υγιή, όμορφα μαλλιά. 

Keywords
Τυχαία Θέματα