3 tips για έντονο Cat Eye!

09:39 4/3/2014 - Πηγή: Queen.gr

Backstage στο show του Jean Paul Gaultier

"Πάντα υπάρχει μια θεατρικότητα στα shows του Jean Paul Gaultier" είπε στο site της Vogue ο διάσημος makeup arist Lloyd Simmonds, επικεφαλής για το μακιγιάζ των μοντέλων.

"Οι πρώτες λέξεις του ήταν: "Φαντάσου Βρετανούς στο διάστημα", εξήγησε ο makeup expert,

ο οποίος μετέφρασε την επιθυμία του Gaultier σε "couture punk eyeliner και φρύδια" .

Ιδού 3 έξυπνα tips που έδωσε για να επιτύχουμε την τέλεια γραμμή για cat eyes:

1. Το eyeliner σε μορφή τζελ μένει σταθερό από τη στιγμή που θα στεγνώσει, λέει ο Lloyad Simmonds. Αντί να χρησιμοποιήσει το ειδικό πινέλο πήρε ένα πιο μακρύ και παχύ πινέλο, και το βούτηξε σε ένα υπέροχο pigment σε βαθύ μαύρο, το Eyeliner Effet Faux Cils Long-Wear Cream Eyeliner του Yves Saint Laurent. "Αυτή η γραμμή θυμίζει έντονα Ιαπωνία", λέει για την πλούσια γραμμή με έντονη κλίση προς τα έξω και πάνω, που δημιούργησε στα μοντέλα.

2. "Το κόλπο με το eyeliner είναι να κάνετε τη γραμμή και μετά να της δώσετε το σχήμα που θέλετε "διορθώνοντάς" τη" εξήγησε. "Εγώ πάντα χρησιμοποιώ ένα q-tip βουτηγμένο σε λοσιόν ντεμακιγιάζ" πρόσθεσε.

3. "Προτιμήστε τις διφασικές φόρμουλες ντεμακιγιάζ, που κάνουν εξαιρετική δουλειά, όταν δουλεύετε με liners σε μορφή gel. Έχουν την σωστή ποσότητα ελαίου για να γλιστρήσει το q-tip και να διορθώσετε τη γραμμή, αλλά δεν είναι πολύ λιπαρα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το La Roche-Posay Respectissime Waterproof Eye Make-Up Remover και ένα ακόμα πολύ καλό tip είναι να καθαρίσετε τη γραμμή με τη μία άκρη του q-tip και μετά να απομακρύνετε το προϊόν με την άλλη, στεγνή του άκρη". πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα