Υποστηρίζει Γιουνάιτεντ ο Πικέ

Από τους περισσότερους χαρακτηρίστηκε «πρόωρος τελικός». Δύο ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν ως την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αναμετρώνται σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση στη φάση των «16», προσελκύοντας πάνω τους τα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χωρίζουν» σε δύο «στρατόπεδα» τους αντικειμενικούς φιλάθλους, ανάμεσα στους οποίους και ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει την ομάδα που θα υποστηρίζει.

«Μπορεί να παίζει μια Ισπανική ομάδα, αλλά εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ το… Αγγλικό μου παρελθόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία,

θέλω να προκριθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο Πικέ, χωρίς, ωστόσο, να προκαλέσει την έκπληξη κανενός, αφού είναι γνωστά τα συναισθήματα που τρέφουν οι Καταλανοί για τη Ρεάλ Μαδρίτης και αντίστροφα.

Στη συνέχεια, πάντως, ο Πικέ δικαιολόγησε την επιλογή του. «Έχω παραμείνει φίλος με μερικούς από τους συμπαίκτες μου στη Μάντσεστερ. Με τον Ρίο Φέρντιναντ, για παράδειγμα, μιλάω συχνά. Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ μου είπε πως αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι βέβαιοι πως θα πάνε καλά. Αυτό εύχομαι και εγώ. Να καταφέρουν να προκριθούν οι πρώην συμπαίκτες μου», είπε με νόημα ο Ζεράρ Πικέ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Υποστηρίζει Γιουνάιτεντ ο Πικέ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα