«Υγιείς βάσεις για δυνατό πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία»...
«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης και σιγά-σιγά δημιουργούμε υγιείς βάσεις για ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό», τόνισε ο πρόεδρος της λίγκας. «Προτεραιότητα στην Αθήνα για το Final 4 του Λιγκ Καπ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά,
ο Παντελής Ταρνατώρος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-την προσπάθεια εξυγίανσης των ελληνικών συλλόγων: «Βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν στα άλλα αθλήματα, εμείς αισιοδοξούμε γιατί δεν έχουμε τέτοια θέματα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, όπως σε όλη την ελληνική κοινωνία, αλλά στο βόλεϊ τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί οι παράγοντες έχουν κατανοήσει την κατάσταση, έχουν αρχίσει προσπάθειες εξυγίανσης των συλλόγων και σιγά-σιγά δημιουργούμε υγιείς βάσεις για ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το ξεκίνημα έκανε ο Ολυμπιακός πέρυσι, που κάλυψε το 80% των οφειλών, ενώ το ίδιο ακολουθούν κι άλλες ομάδες. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παράγοντες, τους προπονητές και τους αθλητές, γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια να δώσουμε ένα προϊόν που θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και στα άλλα αθλήματα».

-τη διεξαγωγή του Λιγκ Καπ: «Το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός που αποφασίσαμε να καθιερώσουμε με τα σωματεία. Είναι το Κύπελλο του δικού μας συνεταιρισμού. Πέρυσι δούλεψε πολύ καλά και αποφασίσαμε φέτος να το θεσμοθετήσαμε. Δεν είναι ένα τουρνουά, αλλά μία διοργάνωση. Τα παιχνίδια πήγαν πάρα πολύ καλά και χθες το γήπεδο στη Σύρο ήταν γεμάτο».

-τον τόπο διεξαγωγής του Final 4 του Λιγκ Καπ: «Η Nova ζήτησε να γίνει το Final 4 στην Αθήνα ή κοντά στην Αθήνα. Δίνουμε προτεραιότητα στην Αθήνα, λοιπόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα