Ξεκούραση για Βιτόλο και Σεϊταρίδη

Ανάσες πήραν οι Σεϊταρίδης και Βιτόλο οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση της Δευτέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης και Φορναρόλι που δεν είναι ακόμη έτοιμοι από τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Ταμπάκης αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης αφού έπαθε τράβηγμα στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Απόντες, δεν ήταν μόνο αυτοί όμως σήμερα στην Παιανία, αφού απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μαυρίας και Καρνέζης με την Εθνική Ανδρών, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός

και Φουρλάνος με την Εθνική Ελπίδων καθώς και ο Βελάσκες με την Εθνική Βενεζουέλας. Άδεια για προσωπικούς λόγους πήρε και ο Σισοκό που θα λείπει μέχρι την Τετάρτη.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έκαναν προπόνηση ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2 και αερόβιες ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Μάλιστα, η Δευτέρα, ήταν και η μέρα που έλαβαν μέρος σε όλο το κανονικό πρόγραμμα όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Σπυρόπουλος, Ντίνας, Εσπάρθα και Κάιπερ).

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ξεκούραση για Βιτόλο και Σεϊταρίδη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα