«Ξαναβρήκα τη Γωγώ»

Ήταν αργά, νύχτα της 4ης Νοεμβρίου του 2011, στο διαμέρισμα της Όλγας Φαρμάκη στο Παλαιό Φάληρο όταν ο πρώην σύντροφός της, Αλέξανδρος Αγγλούπας, τραυμάτισε με μια σφαίρα τη μικρότερη αδελφή της Γωγώς έπειτα από καβγά.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον ίδιο τον επιχειρηματία, ενώ στη συνέχεια, πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου και παραδόθηκε υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό έγινε από εκπυρσοκρότηση όπλου, ισχυρισμό που ανέτρεψε πλήρως η Γωγώ

με την κατάθεσή της μόλις συνήλθε, στην οποία έκανε λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το συμβάν απομάκρυνε τις δύο αδερφές γεγονός που όπως λέει η Όλγα της στοίχισε πάρα πολύ. «Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης η Γωγώ έγινε άλλος άνθρωπος απέναντι μου. Το διάστημα που δεν μιλάγαμε μου κόστισε πολύ. Η αδελφή μου θεώρησε ότι η επιλογή μου να συνεχίσω για λίγο καιρό τη σχέση μου δεν ήταν σωστή. Τότε δεν μπορούσα να δω καθαρά και να κρίνω», δηλώνει η Όλγα Φαρμάκη στο Πρώτο Θέμα.

Συμπληρώνει μάλιστα πως ακόμα κι ένα χρόνο μετά υπάρχουν βράδια που δεν μπορεί να κοιμηθεί, ωστόσο όπως λέει έχουν αρχίσει να βρίσκουν ξανά τις ισορροπίες μεταξύ τους.

«Στην αποκατάσταση της σχέσης μας έπαιξε ρόλο το ότι χώρισα από τον πρώην σύντροφό μου. Τώρα πια είμαστε όπως πριν και αυτό με κάνει ευτυχισμένη» καταλήγει η Όλγα Φαρμάκη.

The post «Ξαναβρήκα τη Γωγώ» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα