Βγαίνει από τη φυλακή ο Φράνκο Αλφόνσο!

Έπειτα από οκτώ μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, η ανακρίτρια έκανε δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης του Αλφόνσου και του έδειξε το δρόμο προς την ελευθερία! Το δράμα της οικογένειάς του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 όταν το όνομά του ενεπλάκη...
σε υπόθεση διακίνησης μεγάλης παρτίδας χασίς από την Ελλάδα στην Ιρλανδία.
Η προφυλάκιση του Φράνκο Αλφόνσο στις φυλακές Κορυδαλλού ήταν ένα μαρτύριο για τον ίδιο αλλά
και για τους δικούς του ανθρώπους, που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν πως είναι αθώος. Η σωτηρία τους ήρθε την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αίτηση για την αποφυλάκισή του η ανακρίτρια έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να είναι προσωρινά κρατούμενος.
Η δικηγόρος του καλλιτέχνη, Βάσω Δόσπρα τονίζει στην «Espresso»: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την έκβαση της υπόθεσης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη η οποία λειτούργησε τάχιστα. Ύστερα από πολλές ενέργειες ήρθαν στο φως νέα στοιχεία που αποδεικνύουν και ισχυροποιούν τη θέση μας. Ολα αυτά τα διαπίστωσαν οι αρχές και γι' αυτό σήμερα ο φερόμενος ως δράστης αποφυλακίζεται. Προσεγγίσαμε τον στόχο μας κατά ένα μεγάλο βήμα και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της υπόθεσης...»

Η μητέρα του Φράνκο Αλφόνσο, η κυρία Αλίκη δήλωσε στην εφημερίδα: «Επιτέλους, τελείωσε το μαρτύριό μας. Δεν το πιστεύω ακόμα όλο αυτό που περάσαμε. Η ταλαιπωρία μας δεν περιγράφεται. Κάθε φορά που πήγαινα στη φυλακή να δω το παιδί μου, με πιάνανε τα κλάματα...».
Να σημειώσουμε ότι η προφυλάκισή του αντικαταστάθηκε με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του κάθε δεκαπέντε ημέρες στο αστυνομικό τμήμα, της μη εξόδου του από τη χώρα και εγγυοδοσίας.
gossiptv
Keywords
Τυχαία Θέματα