Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

Η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ είναι στο ναδίρ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό ήταν ολοφάνερο στην σημερινή προπόνηση. Οι παίκτες της Ένωσης ήταν «σκασμένοι» και δεν είναι μόνο το χθεσινό αποτέλεσμα. Παράλληλα με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί αλλά και την ήττα από τον Πλατανιά, η ΑΕΚ ξαναμπαίνει σε μπελάδες, κάτι που ήθελε διακαώς να αποφύγει όσο πιο σύντομα γινόταν.

Τώρα όμως ο Έβαλντ Λίνεν ξεκινά να αναζητά τρόπους

για να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς και να αρχίσει να σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, φιλοδοξώντας να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην σημερινή προπόνηση, δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Χρίστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους «κιτρινόμαυρους» την Τρίτη (5/3) και επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι το πρωί της Τετάρτης (6/3).

Αξίζει να σημειωθεί πως για το ματς με τον Ολυμπιακό τιμωρημένοι είναι οι Μητρόπουλος και Αρκούδας ενώ θα αποφασιστεί μέχρι αύριο σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια δεν θα αγωνιστεί ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα