Τζούλιαν Ασάνζ εναντίον Χόλιγουντ-Αφορμή ταινία με θέμα τα Wikileaks

Για «μαζική επίθεση προπαγάνδας» κατηγορεί ο Τζούλιαν Ασάνζ τους παραγωγούς και δημιουργούς χολιγουντιανής ταινίας με θέμα τον ιστότοπο Wikileaks του οποίου είναι επικεφαλής από το 2006.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του μέσα από την πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο σε φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Ασάνζ δήλωσε ότι έχει στα χέρια του αντίγραφο του σεναρίου της ταινίας η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

«Πρόκειται για μαζική επίθεση προπαγάνδας εναντίον των WikiLeaks και των μελών της ομάδας μου», δήλωσε ο Ασάνζ, προσθέτοντας ότι η ταινία ρίχνει λάδι στη φωτιά στη πολιτική σύγκρουση με το Ιράν, καθώς στη ταινία αναφέρεται ότι η Ισλαμική Δημοκρατία έχει στην κατοχή της πυρηνική βόμβα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της DreamWorks Hollywood τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν την Τρίτη και το ρόλο του Τζούλιαν Ασάνζ θα τον υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κιούμπερμπακχ.

The post Τζούλιαν Ασάνζ εναντίον Χόλιγουντ-Αφορμή ταινία με θέμα τα Wikileaks appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα