Τρένο περνάει πάνω από τους πάγκους πωλητών σε αγορά της Ταϊλάνδης [βίντεο]

Η επίσκεψη στη συγκεκριμένη υπαίθρια αγορά της Μεκόνγκ στην Ταϊλάνδη προσφέρει στον επίδοξο αγοραστή ένα σπάνιο συνδυασμό δύο εντελώς αταίριαστων εμπειριών: την εμπειρία των καθημερινών ψώνιων με εκείνη του παρ’ όλίγον θανάτου από τρένο! Και δεν είναι υπερβολή…

Η εν λόγω αγορά είναι τόσο πυκνά στημένη, με τους πάγκους τόσο κοντά (σχεδόν πάνω) στις ράγες απ’ όπου διελαύνει το τοπικό τρένο, που τα τοματάκια και τα αγγουράκια «φιλιούνται» κυριολεκτικά με το ψυχρό

μέταλλο της αμαξοστοιχίας, ενώ οι επιβάτες μπορούν με ευκολία να «κρεμαστούν» από τα παράθυρα και να κάνουν «on line» τα ψώνια τους.

Οι πωλητές γνωρίζουν με ακρίβεια το δρομολόγιο του τρένου, έτσι ώστε λίγο πριν αυτό διέλθει τραβάνε την πραμάτεια τους μέσα στα αυτοσχέδια καταστήματά τους και κατεβάζουν τα ρολά δευτερόλεπτα πριν περάσει, για να επαναφέρουν τα πάντα στην πρότερη κατάστασή τους αμέσως μόλις αυτό περάσει.

Μάλιστα, η ταχύτητα με την οποία γίνεται η όλη διαδικασία είναι τέτοια που το θέαμα έχει μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν.

The post Τρένο περνάει πάνω από τους πάγκους πωλητών σε αγορά της Ταϊλάνδης [βίντεο] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα