Τον Μάιο «κρίνεται» του Ρονάλντο

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν αναμένεται υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «AS» αναφέρει ότι τον ερχόμενο Μάιο ο πρόεδρος της «βασίλισσας» θα επιδιώξει να κρατήσει για περισσότερα χρόνια τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι

του 2015.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στον διεθνή άσο και οι όποιες συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες θα γίνουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν από μερικούς μήνες ο Ρονάλντο είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, επειδή δεν αισθανόταν χαρούμενος και δεν είχε την στήριξη της διοίκηση σε διάφορες υποθέσεις.

Από την περιβάλλον του Πορτογάλου προκύπτει ότι ο Ζόρζε Μέντες θα προσπαθήσει να πείσει τον πελάτη του να ακούσει και να διαπραγματευτεί την προσφορά που έχει να του προτείνει η διοίκηση των «μερένχες».

Σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση πάρει ο 28χρονος παίκτης ενδέχεται να παίξει η αγάπη που έχει λάβει τις τελευταίες εβδομάδες από τους οπαδούς της Ρεάλ, οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι η ομάδα στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις δικές του πρωτοβουλίες.

Παράλληλα, οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αναγνωρίζουν την ηγετική του φυσιογνωμία και όλα αυτά ενδέχεται να επηρεάσουν τον παίκτη στις συζητήσεις που θα έχει για την παραμονή του για περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τον Μάιο «κρίνεται» του Ρονάλντο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα