Θέλει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο

Οι περισσότεροι τον θεωρούσαν… τελειωμένο. Η καριέρα του στην Ευρώπη έδειχνε να οδεύει προς το τέλος της, αφού η απόδοσή του παρουσίαζε μεγάλη πτώση. Πολλοί έκαναν λόγο για ένα ακόμα… θύμα της κακής εξωαγωνιστικής ζωής. Ο Ροναλντίνιο, όμως, κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες, αγωνιζόμενος ως πρωταγωνιστής στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία δείχνει να επιστρέφει στην κατάσταση στην οποία τον θαύμασε ολόκληρος ο πλανήτης.

Μιλώντας για τις δύσκολες μέρες που πέρασε, ο Ροναλντίνιο

αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στην ολοκλήρωση της καριέρας του. «Όταν αρρώστησε η μητέρα μου, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο για να μπορέσω να βρίσκομαι στο πλάι της. Τώρα που όλα έχουν πάει καλά και τα χειρότερα πέρασαν, θέλω να ευχαριστήσω όσους μου στάθηκαν στη δύσκολη εκείνη περίοδο. Με βοήθησαν, τόσο με την υπόθεση της μητέρας μου, όσο και με την καριέρα μου», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον βοήθησαν, ήταν οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μινέιρο. «Με έκαναν να νιώσω σημαντικός, κάτι που το είχα ανάγκη. Όταν τα προσωπικά μου προβλήματα πέρασαν, με βοήθησαν να επανέλθω σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τον τελευταίο χρόνο έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Όλα, όμως, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα. Ένας κανονικός ποδοσφαιριστής, σημαντικός για την ομάδα του, με πολλά όνειρα, ακόμα», σημείωσε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν.

Αυτά τα όνειρα, φτάνουν μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Θέλω να παίξω το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας μου, αλλά θέλω να το κάνω με την αξία μου. Το γεγονός πως θα γίνει στην πατρίδα μου, αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο, ώστε να καταφέρω να κερδίσω, μέσω της απόδοσής μου, μία κλήση στην αποστολή της εθνικής μου. Θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό ονειρεύομαι. Να παίξω ξανά με τη φανέλα της Βραζιλίας σε Μουντιάλ», αποκάλυψε ο Ροναλντίνιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Θέλει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα