Θέλει Φορτούνη η Βόλφσμπουργκ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Κλάους Άλοφς είχε «τσεκάρει» τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Καϊζερσλάουτερν κατά την περίοδο του Euro 2012.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε… γυαλίσει στον πρώην παράγοντα της Βέρντερ Βρέμης και τότε η ομάδα του είχε σε μία πρώτη προσέγγισε είχε αξιώσει ένα νορμάλ ποσό για την παραχώρησή

του.

Ωστόσο, μετά τις εμφανίσεις του νεαρού παίκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Λάουτερν δεν μπαίνει σε συζήτηση κάτω των 2 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέρντερ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πείσει το διοικητικό συμβούλιο του γερμανικού συλλόγου να γίνει η οικονομική υπέρβαση.

Ωστόσο, δεν υπήρξε εξέλιξη…

Έξι μήνες αργότερα και πλέον στην Βόλφσμπουργκ δεν έχει τόσα χρήματα να διαχειριστεί, όμως ο Όλιτς έχει μεγαλώσει και αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, ο Βιεϊρίνια δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ και η μεταγραφή του Πέρισιτς δείχνει να «κολλάει», ο Πίλαρ δεν έχει αναρρώσει και αυτό φανερώνει ότι οι «λύκοι» έχουν ανάγκη από μεσοεπιθετικούς.

Εν τω μεταξύ, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ, είναι λάτρης του 4-2-3-1 και επιθυμεί να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στην τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ.

Πηγή: sport fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Θέλει Φορτούνη η Βόλφσμπουργκ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα