«Θα εξακολουθήσω να παίζω στη Γιουβέντους»

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους, στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε την περίοδο 2006-2007. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Σιένα, στην οποία είχε καλή απόδοση, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους της «Μεγάλης Κυρίας» να τον πάρουν πίσω. Από το 2008 βρίσκεται συνεχώς στους «μπιανκονέρι». Η απόκτηση του Φεντερίκο Πελούζο, όμως, «φούντωσε» τις φήμες που θέλουν τον Πάολο Ντε Τσέλιε έτοιμο να αναχωρήσει για άλλες… πολιτείες.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής του. «Δεν

έχω μιλήσει με κανέναν στην ομάδα, ούτε με τον προπονητή μου, ούτε με ανθρώπους της διοίκησης. Οπότε δεν θεωρώ πως υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει. Από τη πλευρά μου είμαι ήρεμος και χαλαρός, με το μυαλό μου συγκεντρωμένο στην πορεία της ομάδας. Βρίσκομαι και θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Τσέλιε.

Βρίσκεσαι πολλά χρόνια στη «Γιούβε». Ποιες ήταν οι στιγμές που σου έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό; «Η περσινή, αήττητη πορεία μας στο πρωτάθλημα που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου. Θυμάμαι με νοσταλγία τους πανηγυρισμούς με την Αταλάντα, όταν αποχαιρετούσαμε τον Ντελ Πιέρο. Μεγάλες στιγμές, τις οποίες δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ», απάντησε ο 26χρονος αμυντικός.

Τα σχέδιά σου ποια είναι; «Θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στα κύπελλα. Το Κύπελλο Ιταλίας το χάσαμε πέρσι και φέτος θέλουμε να το πάρουμε, ενώ το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Μακάρι να τα καταφέρουμε σε όλα τα μέτωπα», τόνισε ο Πάολο Ντε Τσέλιε.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Θα εξακολουθήσω να παίζω στη Γιουβέντους» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα