«Θα δυσκολέψουμε τη Βραζιλία»

Η εθνική Ιταλίας προετοιμάζεται για τα επίσημα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2014, αντιμετωπίζοντας τη Βραζιλία, σε ένα φιλικό που θα διεξαχθεί στη Γενεύη. Ο προπονητής των «ατζούρι», Τσέζαρε Πραντέλι, μιλώντας για τον αγώνα αυτό, έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του.

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη, τεχνικά, ομάδα του κόσμου, αλλά είμαι σίγουρος πως είμαστε σε θέση να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες, μικρής ηλικίας, οι οποίοι διψούν για καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, το πάθος

τους να αναμετρηθούν με την καλύτερη, ίσως, ομάδα του πλανήτη και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2014», σημείωσε ο Ιταλός προπονητής.

Η Ιταλία δεν πρόκειται να παίξει αμυντικά, σύμφωνα με τον τεχνικό της, αφού σκοπός του είναι να δει τους παίκτες του να παίζουν το ποδόσφαιρο που μπορούν. «Οι περισσότερες ομάδες που αντιμετωπίζουν τη Βραζιλία, παίζουν αμυντικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις, αλλά και να επαναλάβουμε τις τελευταίες εμφανίσεις μας, όπου φάνηκε πως το ποδόσφαιρο της Ιταλίας έχει πάψει να βασίζεται μόνο στην άμυνα. Έχουμε τους παίκτες εκείνους που μας επιτρέπουν να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Αυτό θα δοκιμάσουμε και κόντρα στους Βραζιλιάνους», τόνισε ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος όσο και αν πιέστηκε από τους δημοσιογράφους, δεν αποκάλυψε τις επιλογές του για το φιλικό αυτό.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Θα δυσκολέψουμε τη Βραζιλία» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα