«Τελειώνει» τα «παγωμένα» χρέη ο Σαββίδης

Εντατικά «τρέχει» το θέμα της εξόφλησης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το ελληνικό δημόσιο ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου βρέθηκε χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε διαδοχικά με τον Υπουργό Οικονομικών, Αντώνη Στουρνάρα και τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Η πρόταση του 53χρονου επιχειρηματία είναι η καταβολή του πρωτογενούς χρέους, δηλαδή του ποσού των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σύντομα θα δοθεί λύση σε ένα ζήτημα που αποτελεί «βραχνά» για τους Θεσσαλονικείς τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Στις δύο συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Σαββίδης συζήτησε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το ελληνικό δημόσιο.

Ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από το θέμα των χρεών των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών η οποιαδήποτε ρύθμιση θα ευνοήσει το σύνολο των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών.

Ο κ. Σαββίδης θα παραμείνει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Τελειώνει» τα «παγωμένα» χρέη ο Σαββίδης appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα