Τα τελευταία λόγια του Βρετανού που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο

Την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο πλαγιάς, περιέγραψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Daily Mail» η σύντροφος του άτυχου Jake Simkins, Ανίτα. Συγκλονισμένη...

από τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου της, η νεαρή Βρετανίδα, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην αγγλική εφημερίδα και εκμυστηρεύτηκε την τελευταία κουβέντα που είχε με τον τολμηρό σύντροφό της.

Η ίδια ανέφερε πως ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ έμπειρος στα extreme sports
και κυρίως στο αλεξίπτωτο πλαγιάς και το base jumping που ήταν το αγαπημένο του άθλημα.

Ετσι, όταν βρέθηκε κρεμασμένος με το αλεξίπτωτό του στα βράχια, σε ύψος 70 μέτρων από την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ο Jake όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε αλλά της τηλεφώνησε και μάλιστα αστειευόταν μαζί της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος base jumper κάλεσε την εγκυμονούσα σύντροφό του στο ξενοδοχείο τους για να ζητήσει βοήθεια, αλλά και για να τη διαβεβαιώσει πως δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά παρά μόνο στο πόδι του.

«Ηταν ήρεμος, μέχρι που κάναμε ακόμη και πλάκα. Ο Jake ζήτησε να του ρίξουν ένα σχοινί για να πιαστεί και να κατέβει από τον βράχο» ανέφερε η ίδια στην «Daily Mail», ενώ ένας ακόμη γνωστός του άτυχου Βρετανού δήλωσε:

«Είναι μία τραγωδία. Ο Jake ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και ήξερε τι έκανε, αλλά με κάποιο τρόπο κατέληξε στα βράχια».
Keywords
Τυχαία Θέματα