Τα πίτουρα και οι πολιτικοί κουκουλοφόροι

Σφοδρή επίθεση κατά του Φ.Κρανιδιώτη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή άρθρο του, το οποίο χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για την Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «άθλιο» του άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη και τον κατηγορεί ότι προβαίνει «σε ένα κήρυγμα μίσους, μνημείο εμφυλιοπολεμικής μισαλλοδοξίας για τα μεταπολιτευτικά χρονικά, το οποίο θα ζήλευε ακόμα και η Χρυσή Αυγή

«Η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει στο εάν αποδοκιμάζει αυτήν την ακραία και

επικίνδυνη τοποθέτηση ή αν είναι διατεθειμένη να καθοδηγείται από μια δράκα ακροδεξιών, επικίνδυνων και εμπαθών συμβούλων.
Όσο δεν το κάνει θεωρούμε ότι αυτός ο εμετικός λίβελος είναι η επίσημη κυβερνητική γραμμή» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο άρθρο του με τίτλο «Είναι ακριβοί στα πίτουρα» στην Κυριακάτικη Δημοκρατία τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και για την έντονη διαμαρτυρία του για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στην ΑΣΟΕΕ και τη Βίλα Αμαλίας.

«Ο ιδανικός άνθρωπος, ο πολίτης που είναι αξιότερος όλων τιμής, υπόληψης και προστασίας, για τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία» είναι Πακιστανός/Αφγανός/Ομαλός κ.λπ., gay λαθρομετανάστης, που εκτρέφει καρέτα-καρέτα, ζει σε «κοινωνικό χώρο», ήγουν κατάληψη και πουλάει απλωμένα στη λινάτσα τα λαθραία της Καμόρα. Άμα κατεβαίνει και στις πορείες μαζί με τους «αλληλέγγυους» εγχώριους, κι είναι κι αυτός συλλέκτης μπουκαλιών, στουπιών βενζίνης και έχει ρόπαλο, αντιασφυξιογόνο μάσκα και κουκούλα, τότε μιλάμε για το απόλυτο είδωλο της διαταραγμένης αριστεροσύνης, τον Ιερό Μόσχο της «Ηρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.» αλλά και της νεωτέρας «επανάστασης», ερήμην του μικρού και αδικοχαμένου Αλέξη, που κανείς δεν τον ρώτησε για τα πλιάτσικα, τις φωτιές και τους βανδαλισμούς που ενίοτε λαμβάνουν χώρα αυθαιρέτως στο ανύποπτο όνομα και στη μνήμη του» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και συνεχίζει: «Εκεί δίνουν τα ρέστα τους οι «σκουρλέτηδες» και η Κλάραμπελ της γνωστής προοδευτικιάς οικογενείας. Δώσε τους μειονότητα και παρ’ τους την ψυχή. Πέφτουν τ’ ανάσκελα από την έκσταση».

Επιπλέον επιτίθεται και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι το κόμμα ου δεν πραγματοποίησε ποτέ καμία εκδήλωση για τους αγνοούμενους της Κύπρου. «Ο Αλέξης, που έχει ως γκράντε ατραξιόν στο βιογραφικό του τη συμμετοχή του στις… καταλήψεις του λυκείου του, δεν σύχναζε σε τέτοια πράγματα» υπογραμμίζει ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Παράλληλα χρησιμοποιεί σκληρό ύφος και για τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πλην του Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Τα στελέχια του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/ «Βίλα Αμαλία», της βαριάς αριστεροσύνης, από Μπουχάριν και πάνω, δεν χαράμισαν ποτέ τον επαναστατικό χρόνο τους στις διάφορες μαυροκόκκινες παραφυάδες που υπηρετούσαν ή υπηρετούν για πασέ πράγματα που αφορούν κωλοέλληνες αγνοούμενους, πρόσφυγες, γενικά το ζήτημα εισβολής και κατοχής της Κύπρου από τον τουρκικό ισλαμοφασιμό» τονίζει ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Είναι άτιμο και διεστραμμένο να αρνείσαι να κάνεις το καθήκον σου απέναντι στα ίδια στου τ’ αδέρφια και την ίδια στιγμή να υποκρίνεσαι τον «διεθνιστή». Πόσο μάλλον να εχθρεύεσαι τ’ αδέρφια σου, να προκρίνεις και υπηρετείς, εκ του αποτελέσματος, ξένα συμφέροντα, σε βάρος των συμφερόντων του έθνους σου. Πώς το λέει αυτό ο λαός μας, ‘’σύντροφοι’’;» καταλήγει το άρθρο.

The post Τα πίτουρα και οι πολιτικοί κουκουλοφόροι appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα