Τα δύο σχέδια του Λίνεν

Σχήμα με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο ή 4-3-2-1 έχει στο μυαλό του ο Έβαλντ Λίνεν για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Το πείραμα με την τετράδα του κέντρου στην ευθεία απέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει στο μυαλό του δύο διατάξεις για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

στο «Καραϊσκάκη».

Η πρώτη αφορά το δοκιμασμένο και πετυχημένο 4-4-2 με ρόμβο στο χώρο του κέντρου. Σε αυτό ο Φέτσης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μητρόπουλου, Ρίκκα και Κορδέρο θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι, με τον Γκερέιρο μπροστά τους και στην επίθεση τον Φούντα με έναν εκ των Κατίδη και Πετρόπουλο (ο δεύτερος δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως προφυλαχθεί). Το εναλλακτικό πλάνο προβλέπει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, 4-3-2-1, με τους Φέτση, Ρίκκα και Κορδέρο στον άξονα, Γκερέιρο και Φούντα μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Κατίδη ή τον Πετρόπουλο.

Η διάταξη στο μισό που θα αμύνεται η ΑΕΚ δεν αλλάζει. Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι στο τέρμα, οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Τσουμάγκας (που χθες προπονήθηκε κανονικά) αριστερό μπακ και ο Τσουκαλάς (ελλείψει Βλάχου και Αρκούδα) στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το βάρος στην ψυχολογία

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως θα χρειαστεί να μην μπει η ομάδα με ηττοπάθεια στο «Καραϊσκάκη», καθώς σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύσει όχι απλώς να χάσει, αλλά και να συντριβεί. Για το λόγο αυτό έχουν δώσει το βάρος στην ψυχολογία. Ο Χρήστος Κωστής, που ως ποδοσφαιριστής έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ντέρμπι, έχει αρχίσει εδώ και μέρες «φροντιστήριο» στους μικρούς σε ηλικία παίκτες της ομάδας που δεν έχουν πείρα από τέτοια παιχνίδια. «Μην φοβηθείτε τον Ολυμπιακό. Εκείνοι είναι το φαβορί και θα έχουν το άγχος. Πρέπει να το πιστέψετε», αναφέρει μεταξύ άλλων. Η Original αναμένεται να επισκεφτεί με αντιπροσωπεία της στο ξενοδοχείο την αποστολή το Σάββατο, ενώ στην ομάδα θα μιλήσουν και ο Ανδρέας Δημητρέλος (που αναμένεται να είναι δίπλα στην ομάδα στο γήπεδο) με τον Ηλία Μπρουσιανό.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τα δύο σχέδια του Λίνεν appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα