Τα… δώρα της Μπάγερν στον Πεπ

Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πλούσιο. Αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι. Απόδειξη τούτου είναι η συμφωνία του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μπάγερν Μονάχου, παρά το γεγονός πως τον Ισπανό τεχνικό διεκδικούσαν οι σημαντικότεροι σύλλογοι της Ευρώπης.

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψη πως οι οικονομικές δυνατότητες των Γερμανικών ομάδων είναι τεράστιες, η εφημερίδα «L’Equipe» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Μπάγερν είναι έτοιμη για ένα σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας εκ των Ρανταμέλ Φαλκάο ή Λουίς Σουάρες αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών και να συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να καλύψει η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας.

Αν η υπόθεση του Φαλκάο δεν ευδοκιμήσει, η εναλλακτική λύση έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Λουίς Σουάρες. Για τον επιθετικό της Λίβερπουλ η Μπάγερν προτίθεται να προσφέρει 47 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, ο Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει στη διάθεσή του 278 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, κάτι που σημαίνει πως τα ποσά που αναφέρθηκαν για τους δύο παίκτες, δεν αποκλείεται να μεγαλώσουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τα… δώρα της Μπάγερν στον Πεπ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα