ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει καταντιπαράσταση εξέταση

Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κ.κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και Ιωάννη Διώτη καθώς και των κ.κ. Κωνσταντίνου Μπίκα και Ιωάννη Διώτη αναμένεται να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των εργασιών της προανακριτικής Επιτροπής που έρευνα την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε ότι μια τέτοια διαδικασία είναι απαραίτητη μετά τις πολλαπλές

αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο κ. Διώτης κατά την κατάθεση του, αλλά και μετά την κατάθεση των emails από τα οποία προκύπτει ότι τόσο ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Μπίκας γνώριζαν για την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ πάντως σημείωναν ότι αυτά είναι αστειότητες, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση κάτι τέτοιο μπορεί να το αποφασίσει η Επιτροπή μετά από ψηφοφορία.

The post ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει καταντιπαράσταση εξέταση appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα