Σύνοδος κορυφής στην Ίντερ

Σε έκτακτη σύσκεψη κάλεσε τους στενούς του συνεργάτες ο Μάσιμο Μοράτι, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια της κακής πορείας της Ίντερ στις τελευταίες αγωνιστικές και να παρθούν αποφάσεις.

Η δίκαιη νίκη μέσα στο Τορίνο επί της αήττητης – μέχρι τότε – Γιουβέντους προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμό στους οπαδούς της, αφού έδειχνε πως είχε ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση, με σκοπό την κατάκτηση της… κορυφής του Καμπιονάτο. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για την Ίντερ, η οποία γρήγορα βρέθηκε να χάνει βαθμούς, ακόμα και σε παιχνίδια που έμοιαζαν εύκολα, με συνέπεια να βλέπει τους πρωτοπόρους να απομακρύνονται συνεχώς.

Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς επιφύλαξε μια ακόμα αποτυχία στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Η Ουντινέζε αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την Ίντερ και η ήττα με 3-0 που υπέστησαν οι «νερατζούρι» προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου, Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος κάλεσε εσπευσμένα σε σύσκεψη τους στενούς του συνεργάτες.

Στα γραφεία του στην εταιρία «Saras» ο Μοράτι υποδέχτηκε το «δεξί του χέρι», Μάρκο Μπράνκα, υπεύθυνο των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας, καθώς και τον Αθλητικό Διευθυντή, Πιέρο Αουζίλιο. Θέμα της συζήτησης ήταν οι μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς και οι αποχωρήσεις κάποιων παικτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποφέρουν έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Στα ζητήματα που ετέθησαν, ήταν και αυτό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο πρόεδρος της Ίντερ ζήτησε την άποψη των συνομιλητών του, αφού δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την… κόντρα με τον Ολλανδό ή αν θα τον επαναφέρει σε ενεργό ρόλο.

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης, καθώς και οι αποφάσεις που ενδεχομένως πάρθηκαν, δεν έγιναν γνωστά. Στις επόμενες μέρες, πάντως, θα φανεί με πράξεις τι αποφάσισαν οι ισχυροί άντρες της Ίντερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Σύνοδος κορυφής στην Ίντερ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα