Συγκινητικό μήνυμα της αθλήτριας της ΑΕΚ Βούλας Παπαχρήστου:«Σας χρωστάω τη ζωή μου»

Συγκινητικό μήνυμα της αθλήτριας της ΑΕΚ στο Facebook, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Τις ευχαριστίες της τόσο στους ανθρώπους που απέτρεψαν τα χειρότερα όσο και σε εκείνους που της συμπαραστάθηκαν στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της εξέφρασε μέσω Facebook η Βούλα Παπαχρήστου.

Η
τριπλουνίστρια της ΑΕΚ συγκρούστηκε μετωπικά με το συναθλητή της Δημήτρη Χήνη στη διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να της γυρίσει η γλώσσα. Για καλή της τύχη, οι προπονητές της........
κατάφεραν να την επαναφέρουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι εξετάσεις έδειξαν ράγισμα στο χέρι για την Παπαχρήστου, που χρειάστηκε επίσης ράμματα στα χείλη και βαριά θλάση για τον Χήνη.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου πραγματικά... Ευχαριστώ τους προπονητές μου που έδειξαν ψυχραιμία και κατάφεραν να με επαναφέρουν, καθώς και τον αθλητή, ΜΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ, που συνέβαλε με τη δική του βοήθεια. Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή, όχι τόσο για μένα, γιατί ήμουν λιπόθυμη, αλλά για τους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για να με συνεφέρουν! Τους ευχαριστώ ακόμα μία φορά! Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ πολύ καλύτερα θα γυρίσω στις προπονήσεις μου. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν υπήρξαν χειρότερα τόσο για εμένα, όσο και για το άλλο παιδί Δημήτρη Χήνη.

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της ΑΕΚ που έσπευσαν στο ΚΑΤ και ήταν κοντά μου! Οι προπονητές μου Γιώργος Πομάνσκι και Θέμης Μαστέλος, σας αγαπώ και σας χρωστώ τη ζωή μου», ήταν το μήνυμα της Παπαχρήστου στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα