Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μαθητικά δρομολόγια

Γονείς και παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Απαιτούν να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Μετά από την προώθηση στη βουλή τροπολογίας για τη μεταφορά μαθητών από την οποία προκύπτει απομείωση 10% στα δεδουλευμένα 2011 και 2012 των τουριστικών πρακτόρων

που έχουν αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών οι λεωφορειούχοι σταμάτησαν «επ΄ αόριστον» τα δρομολόγια διεκδικώντας δεδουλευμένα έντεκα μηνών και νέες συμβάσεις για το τρέχον σχολικό έτος.

Εκτός από τη μείωση αυτή σε τιμολόγια που έχουν ήδη κοπεί, οι συμβάσεις που έπρεπε από το Σεπτέμβριο να έχουν υπογραφεί παραμένουν ανυπόγραφες από την Περιφέρεια Κεντ. Μακεδονίας από την οποία γίνεται η μεταφορά των μαθητών. Η διακοπή των δρομολογίων θα επηρεάσει περίπου 5000 μαθητές σε όλο το Ν. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι 1000 φοιτούν σε ειδικά σχολεία.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

The post Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μαθητικά δρομολόγια appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα