Στον Πολύγυρο ο Νίκος Δένδιας

Τη Χαλκιδική επισκέπτεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να ενημερωθεί, στην έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης Πολυγύρου, για τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την επίθεση στα εργοτάξια των Σκουριών της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”. Τον υπουργό συνοδεύει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Χρήστος Πάχτας αναφέρει: “ο δήμος μας έχει ανάγκη να αξιοποιήσει όλους τους πλουτοπαραγωγικούς του πόρους, να αναπτύξει όλες

τις οικονομικές δραστηριότητες σε ένα περιβάλλον που δεν θα φέρνει σε αντίθεση τη μία με την άλλη. Απλά χρειαζόμαστε κανόνες και όρια για όλους, για τα μεταλλεία, για την τουριστική ανάπτυξη, την αγροτική μας παραγωγή. Δραστηριότητες χιλιάδων ετών μπορούν να συνυπάρξουν αντί να εχθρεύονται η μία την άλλη, όπως, άλλωστε, το έχει αποδείξει η ίδια η ζωή. Ο τόπος μας, μας χωράει όλους. Ο δήμος αντιμετωπίζει τη μεταλλευτική δραστηριότητα ως μια αναπτυξιακή πραγματικότητα καθώς αποτελεί ένα από τα 5 μεγαλύτερα μεταλλευτικά πεδία του πλανήτη”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

The post Στον Πολύγυρο ο Νίκος Δένδιας appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα