Στο πλευρό της Μυρτώς ο Κατίδης

Τη σημερινή εποχή, που σχεδόν τα πάντα εμφανίζονται μεταλλαγμένα, με κυρίαρχα στοιχεία την ανηθικότητα, την απάτη, τη λαμογιά, την αναξιοκρατία και τη διάβρωση κάθε είδους ανθρώπινης αξίας, ένας 19χρονος ορθώνει το ανάστημά του δείχνοντας τον δρόμο σε όλους τους...
πολίτες αυτής της πολύπαθης χώρας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατίδη, που σε πείσμα των καιρών επιλέγει να μην παραμένει απλός θεατής των γεγονότων τα οποία διαδραματίζονται γύρω του, αλλά κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να απαλύνει (με τον δικό του τρόπο) κάπως τον πόνο των συνανθρώπων του.

Η τραγική ιστορία
της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο «χτύπησε» τις ευαίσθητες χορδές του διεθνούς μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ κι έκτοτε το μυαλό του στριφογυρίζει διαρκώς εκεί.

Τραυματικό σοκ
Παιδί με ιδιαίτερες ευαισθησίες, λόγω των δικών του προσωπικών βιωμάτων στο παρελθόν, ο Γ. Κατίδης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης και προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες ου θεωρεί ότι θα βοηθήσουν τη Μυρτώ να ξεπεράσει επιτυχώς το τραυματικό σοκ που βίωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάρο.

Το πρόσφατο σχόλιό του στο Twitter («μπράβο Μυρτώ! Είσαι πολύ μικρή για να μας αφήσεις. Συνέχισε έτσι») καταγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ότι βρίσκεται νοερά στον πλευρό της άτυχης κοπέλας, αλλά δεν μένει σ' αυτό, καθώς προτίθεται να το αποδείξει και έμπρακτα.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να προτείνει στους συμπαίχτες του στην ΑΕΚ να συμβάλουν όλοι οικονομικά για τη συγκέντρωση ενός ποσού (όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτό με βάση τη δεδομένη στενότητα που επικρατεί στην «Ενωση»), το οποίο θα δοθεί στην οικογένεια της Μυρτώς.

Μάλιστα, λέγεται, ότι τις αρχικές του σκέψεις εκμυστηρεύτηκε στους Α. Βέλλιο και Κ. Σταφυλίδη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίας τους στην Εθνική Ελπίδων.

Μοναδικός του ενδοιασμός φέρεται να είναι το πώς θα εκλάβει αυτή την κίνηση η οικογένεια της 15χρονης. Ετσι «στύβει» το μυαλό του αναζητώντας τρόπο με τον οποίο αφενός θα υλοποιήσει την επιθυμία του και αφετέρου δεν θα φέρει σε δύσκολη θέση το οικείο περιβάλλον της άτυχης 15χρονης.
Keywords
Τυχαία Θέματα