Στην τελική ευθεία για την Ολυμπιάδα του 2020

Οι τρεις κυριότερες υποψηφιότητες για την πόλη που θα αναλάβει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020, του Τόκιο, της Μαδρίτης και της Κωνσταντινούπολης κάνουν τις τελευταίες κινήσεις ισχυροποίησής τους.

Η ΔΟΕ θα πάρει την απόφασή της στις 7 Σεπτεμβρίου και από ότι φαίνεται, η μάχη θα κριθεί ανάμεσα στο Τόκιο και την Μαδρίτη. Η ισπανική πρωτεύουσα σε μία προσπάθεια να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά

της και να εκμεταλλευθεί τις συμπάθειες της μοναρχίας στους κύκλους των αθανάτων, ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, τρίτο παιδί και μοναχογιός του Βασιλιά Χουάν Κάρλος, τίθεται επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης.

Το Τόκιο, από την πλευρά του ρίχνει όλο το βάρος στο οικονομικό σκέλος. Ο πρόεδρος της ιαπωνικής επιτροπής διεκδίκησης και πρόεδρος της ιαπωνικής Ολυμπιακής επιτροπής, Τσουνεκάζου Τακέντα, ανακοινώνοντας δύο ακόμη χορηγούς της επιτροπής διεκδίκησης, υπογράμμισε πως ο εγγυημένος προϋπολογισμός της φθάνει τα 4,5 δις δολάρια ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι η κατάσταση της ιαπωνικής οικονομίας, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των αγώνων.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στην τελική ευθεία για την Ολυμπιάδα του 2020 appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα