Στην ουρά για Ζάρατε

Ο αγώνας της Λάτσιο με την Ίντερ «σημάδεψε» για πάντα την καριέρα του Μάουρο Ζάρατε στην ομάδα της Ρώμης. Η άρνησή του να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αν και είχε κληθεί από τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της ομάδας, καθώς και του Βόσνιου τεχνικού, ο οποίος τον απέκλεισε από την αποστολή του αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Σιένα. Ο Πέτκοβιτς δήλωσε πως ήταν ο ίδιος ο Ζάρατε εκείνος που απέκλεισε τον εαυτό του, όχι μόνο από το συγκεκριμένο
παιχνίδι, αλλά από την ομάδα.

Όλα συνηγορούν, λοιπόν, στο ότι οι μέρες του Ζάρατε στη Λάτσιο είναι… μετρημένες. Ο Αργεντινός, όμως, φαίνεται πως έχει πολλούς θαυμαστές στον κόσμο. Πληροφορίες που φτάνουν από τη Ρώμη, κάνουν λόγο για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτησή του από ομάδες της Αγγλίας, της Ρωσίας, της Ισπανίας, αλλά και της Αργεντινής. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν η Λίβερπουλ, η Μάλαγα και η Ρίβερ Πλέιτ.

Αναμένεται η αντίδραση τόσο του παίκτη, ο οποίος κατά καιρούς δήλωνε πως δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία, παρά μόνο για μια ομάδα της Ισπανίας ή της πατρίδας του, όσο και του Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος δεν φέρεται διατεθειμένος να διευκολύνει τον παίκτη και συνεχίζει να αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα