Στην κρεβατοκάμαρα όπου ο Πιστόριους πυροβόλησε τέσσερις φορές την φίλη του [εικόνες]

Νεκρή με τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι έπεσε η σύντροφος του παραολυμπιονίκη Οσκα Πιστόριους μέσα στο σπίτι του τελευταίου και από το όπλο που έστρεψε προς το μέρος της ο ίδιος.

Οι τέσσερις σφαίρες από το όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών, που ήταν καταχωρημένο στο όνομα του Οσκαρ Πιστόριους, βρήκαν την Ρίβα Στίνκαμπ στο κεφάλι και στο χέρι.

Η ακριβής ώρα

του εγκλήματος δεν έχει ακόμη καθοριστεί και η μόνη βεβαιότητα είναι ότι «η αστυνομία εκλήθη γύρω στις 04:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) από τους γείτονες» του σπιτιού στο οποίο κατοικούσε ο γνωστός αθλητής, ένα συγκρότημα με μικρές διώροφες κατοικίες με φοίνικες που είναι περιφραγμένο με ηλεκτροφόρους φράχτες ασφαλείας, πρόσθεσε η ίδια.

Ο Πιστόριους δεν έκρυβε το ενδιαφέρον του για την σκοποβολή. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times στις αρχές του 2012, ο αθλητής εμπιστεύτηκε ότι είχε χρειαστεί να επέμβει την παραμονή αφού χτύπησε ο συναγερμός του, ενώ στη συνέχεια και καθώς άναβε η συζήτηση, έβγαλε το όπλο του των 9 χιλιοστών και δύο κουτιά με σφαίρες, προτού επιδοθεί σε ένα μάθημα σκοποβολής για τον συνομιλητή του.

Πριν λίγες ημέρες ο Οσκαρ Πιστόριους είχε ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του στους φωτογράφους του περιοδικού FHM.

Το μοιραίο τέλος της 30χρονης Ρίβα Στίνκαμπ φέρεται να γράφτηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, εκεί όπου βρέθηκαν πίσω από την πόρτα ένα ρόπαλο του κρίκετ και του μπέιζμπολ και ένα περίστροφο πάνω στο κρεβάτι του.

Σε αφιέρωμα που του είχε κάνει η Daily Mail ενα χρόνο πριν έγραφε πως ο Οσκαρ Πιστόριους είχε αρκετά όπλα στο σπίτι του. Πέραν του περιστρόφου με το οποίο κοιμόταν σχεδόν αγκαλιά, δίπλα στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας είχε και ένα οπλοπολυβόλο

Πάντως, είναι αλήθεια ότι σε αυτή την περιοχή της Νότιας Αφρικής αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών κατέχουν όπλα, μιας και χαρακτηρίζεται πιο επικίνδυνη και από τις φαβέλες του Ρίο και του Σάο Πάολο, ειδικά τη νύχτα.

Πληροφορίες, αρχικά, ανέφεραν ότι η άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ προσπάθησε να εκπλήξει τον αγαπημένο της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο αυτός της επιφύλασσε ένα απρόσμενο δώρο, καθώς την πέρασε για διαρρήκτη και της αφαίρεσε τη ζωή.

Πάντως, από την πλευρά της η Αστυνομία έκανε λόγο για προηγούμενους «ενδοοικογενειακούς καβγάδες», την ώρα, μάλιστα, που φημολογείται ότι βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του Όσκαρ Πιστόριους και γείτονες καταθέτουν πως πριν από τους πυροβολισμούς άκουσαν φωνές.

Ο Πιστόριους διατηρούσε δεσμό με το μοντέλο από τη Νότιο Αφρική εδώ και έναν χρόνο, ωστόσο φημολογείται πως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων είχαν να ειδωθούν από τον Νοέμβριο.

Υστερα από αρκετές -διαδοχικές- αναβολές οι αστυνομικές αρχές της Πρετόρια ανακοίνωσαν ότι ο Όσκαρ Πιστόριους θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών την Παρασκευή και όχι σήμερα (Πέμπτη, 14/2), όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

The post Στην κρεβατοκάμαρα όπου ο Πιστόριους πυροβόλησε τέσσερις φορές την φίλη του [εικόνες] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα