Στην αποστολή του Ατρόμητου ο Ναπολεόνι

Μάντζιο ακούνε, αλλά Μάντζιο δεν βλέπουν ακόμα (πέραν των προπονήσεων) στο Περιστέρι.

Το θέμα με τη μπλε κάρτα του Έλληνα φορ δεν του έχει επιτρέψει να κάνει ακόμα ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρόμητο -ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος ελπίζει πως το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια (17:15) θα είναι το τελευταίο που δεν θα μπορεί

να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Κι αυτό διότι η υπόθεση αναμένεται να κλείσει οριστικά στις 12 Φεβρουαρίου, με τα απαραίτητα έγγραφα να αποστέλλονται από το Αζερμπαϊτζάν και τον 30χρονο επιθετικό να μπορεί να αγωνιστεί στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ενώ ο Μάντζιος θα περιμένει όμως για το ντεμπούτο του, το ίδιο δεν θα χρειαστεί να γίνει με τον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός συμπερίληφθηκε κανονικά στην αποστολή του αυριανού αγώνα και θεωρείται βέβαιο πως –είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή- θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου (στην οποία δεν συμμετέχει ο τιμωρημένος Δημούτσος και ο Γιαννούλης που ταλαιπωρείται από ίωση) αποτελείται από τους εξής:

Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι, Ναπολεόνι, Καλλέργης.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στην αποστολή του Ατρόμητου ο Ναπολεόνι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα