Στη «Λεωφόρο» και με άδεια ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τα μέλη του οποίου συζήτησαν για διάφορα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Στην κορυφή της ατζέντας βρέθηκε για μια ακόμη φορά το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει ξανά πως δεν θα υπάρξει θέμα αφού έχουν βρεθεί τα απαραίτητα χρήματα. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν προχώρησε σε περαιτέρω εξηγήσεις, αφού πρόκειται για ένα θέμα που το χειρίζεται προσωπικά και για το οποίο έχει δώσει μεγάλο αγώνα το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα συζητήθηκε και η πορεία των εργασιών στη Λεωφόρο.

Στο διοικητικό συμβούλιο ειπώθηκε για άλλη μια φορά πως η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στη φυσική της έδρα μέχρι το τέλος Απριλίου.

Πιθανότατα θα προλάβει να δώσει εκεί τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στη Βέροια ή στη χειρότερη περίπτωση (και με την ευχή η ομάδα να καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα) στον πρώτο εντός αγώνα των πλέι οφ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στη «Λεωφόρο» και με άδεια ο Παναθηναϊκός appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα