Στεφανία Κράξι: «Μπερλουσκόνι κάνε ένα βήμα πίσω»

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Α», η Στεφάνια Κράξι, κόρη του πρώην ιταλού πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι και σημερινή υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Ρώμης, ζήτησε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι «να κάνει ένα βήμα πίσω».

«Ο Σίλβιο σφράγισε με την παρουσία του, την ιστορία της χώρας μας, και τις καλές της φάσεις. Τώρα πρέπει...
να εγκαταλείψει την σκηνή με τον σωστό τρόπο, ώστε ο κόσμος να τον θυμάται για τις πεφωτισμένες επιλογές του»,τόνισε η ιταλίδα υφυπουργός εξωτερικών.

Η Στεφάνια Κράξι συμπλήρωσε, στην συνέχεια της συνέντευξής της, ότι «ο Καβαλιέρε δεν πρέπει να
πέσει θύμα της γελοιότητας. Πρέπει να σταματήσει να αφηγείται τολμηρά ανέκδοτα, διότι δεν τον τιμούν και δεν μας κάνουν να γελάμε. Είμαι μητέρα και έχω την υποχρέωση να του υπενθυμίσω ότι η πολιτική ιθύνουσα τάξη πρέπει να δίδει το παράδειγμα».

Σύμφωνα με την κ. Κράξι«ο Μπερλουσκόνι πρέπει να κερδίσει την μάχη του για την αναμόρφωση της δικαιοσύνης και στην συνέχεια να σώσει την χώρα από το γήρας: με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και τρόπους επικοινωνίας».

Σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό βίο του μεγιστάνα-πρωθυπουργού, η Κράξι υπογράμμισε ότι «η πρώην σύζυγός του Σίλβιο, Βερόνικα Λάριο, τον λάτρεψε και συνεχίζει να τον αγαπά. Τώρα, όμως, δεν μπορεί να κάνει, πια, τίποτε άλλο».

Η συνέντευξη της ιταλίδας υφυπουργού Εξωτερικών σχολιάστηκε εκτενώς από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις σημείωσαν ότι οι δηλώσεις της χαρακτηρίστηκαν από ασυνήθιστη πολιτική ειλικρίνεια–σε σύγκριση, τουλάχιστον, με την γλώσσα που χρησιμοποιεί συνήθως ο άμεσος κύκλος συνεργατών του ιταλού πρωθυπουργού.
tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα