Στα όριά τους οι παίκτες στην ΑΕΚ

Η χρονιά άλλαξε, οι μέρες περνούν και οι παίκτες της ΑΕΚ είναι στα όριά τους. Θα κόψουν μόνοι τους πίτα σήμερα κάνοντας ρεφενέ για το δώρο από το φλουρί.

Αρκετοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής, τόσο για να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους όσο και για να αποκτήσουν την ελευθέρας τους όσο είναι… νωρίς, δηλαδή για να βρουν ομάδα μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η δυσαρέσκειά τους είναι δεδομένη και φάνηκε από ένα ακόμη γεγονός. Χθες αποφάσισαν να κόψουν μόνοι τους (όπως συνέβη και πέρυσι)

βασιλόπιτα, δίχως την παρουσία της διοίκησης. Μάλιστα θα βάλουν ο καθένας από 10 ευρώ (!) για να τα δώσουν στο νικητή της κοπής, που θα γίνει σήμερα.

Περιμένει τον Κατίδη

Ερωτηματικό αποτελεί για την ΑΕΚ η συμμετοχή του Γιώργου Κατίδη στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε χθες τέσσερις μέρες εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης, αλλά σήμερα πιθανώς να επιστρέψει. Αν αυτό συμβεί, λογικά θα είναι στην αποστολή και στην ενδεκάδα του ερχόμενου αγώνα. Εκτός πλάνων του Έβαλντ Λίνεν είναι οι τιμωρημένοι Βλάχος και Κοντοές (ο τελευταίος ίσως να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά), καθώς και ο Λαγός που είναι εκτός ομάδας. Αντίθετα 100% έτοιμος είναι ο Κορδέρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στα όριά τους οι παίκτες στην ΑΕΚ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα